Jandarma çamurdan suçluyu buldu

İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri, yoldaki çamurun izini sürüp, zincirleme trafik kazasına neden olan sürücüyü buldu.

Jandarma çamurdan suçluyu buldu
Jandarma çamurdan suçluyu buldu
GİRİŞ 14.11.2014 21:00 GÜNCELLEME 14.11.2014 21:00

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nı, 22 Ekim'de 20.50 sıralarında arayan bir kişi, Ömerli-Şile yolunun 5. kilometresinde üç aracın karıştığı hasarlı ve yaralamalı trafik kazası meydana geldiğini bildirdi.

Olay yerinde yapılan ilk incelemede, otomobil, motosiklet ve kamyonetin karıştığı yaralamalı ve hasarlı kazanın, yolun kaplı olduğu çamur nedeniyle meydana geldiği tespit edildi.

Jandarma ekipleri, kazaya sebebiyet veren çamurdan numune aldı. Çamurun ne zaman, ne şekilde, kim tarafından yol üzerine döküldüğüne dair araştırma yapıldı.

Dudullu'daki şantiyeden çıkan çamurun, hafriyat malzemesi taşıyan kamyonlarla Ömerli'deki döküm alanına götürülürken dökülmüş olabileceği ihtimali üzerine, güvenlik kameraları incelenerek, şüpheli kamyonlar ve plakaları tespit edildi. Mukayese amaçlı, şantiyeden de çamur örneği alındı.

İlk fiziki incelemede, kaza günü alınan çamur ile şantiyeden çıkarılan çamur örneklerinin benzerlik gösterdiği belirlendi. Bunun üzerine kazanın 2 saat öncesinden olduğu saate kadar, şantiyeden çıkan kamyonların plakaları, çıkış saatleri ve kantar çıkış belgeleri incelendi. Ayrıca bu kamyonların Ömerli'ye giriş saatleri ve kantar ağırlıkları tespit edildi. Araştırmalar sonucunda bir kamyonun kantar fişleri arasında 8 bin 700 kilogram fark olduğu anlaşıldı.

Jandarma ekipleri, 13 Kasım'da şüpheli E.T'yi yakaladı. Şüpheli ifadesinde, çamurun yola kaza ile döküldüğünü ancak farkında olmadığını beyan etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz