Mersin'deki akaryakıt istasyonu soygunu

Tarsus ilçesinde bir akaryakıt istasyondan, içinde 40 bin lira bulunan kasayı ve güvenlik kamerasının kayıt cihazını alarak kaçan 5 zanlıdan 3'ü tutuklandı

Mersin'deki akaryakıt istasyonu soygunu
Mersin'deki akaryakıt istasyonu soygunu
GİRİŞ 14.11.2014 21:12 GÜNCELLEME 14.11.2014 21:12

Tarsus ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun görevlilerini silahla etkisiz hale getirdikten sonra içinde 40 bin lira olan kasayı ve güvenlik kamerasının kayıt cihazını alarak kaçan 5 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Arıklı Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonun 10 Kasım'da yüzleri maskeli 2'si silahlı 5 zanlı tarafından soyulmasıyla ilgili çalışmalarını sürdüren Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tarsus Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle zanlıların kaçarken kullandıkları güzergahtaki MOBESE kayıtlarını inceledi.

Zanlıların yerlerini belirleyen ekipler, Adana'da "şafak operasyonu" ile 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlılarla birlikte soygunda kullandıkları silah da ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.K. M.Y. H.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 2 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çalınan kasanın bulunması için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi