Bakan Yılmaz: Bu bir başlangıç olsun!

Cevdet Yılmaz "İstanbul'da yaşan Bingöllüler kendilerini ve ailelerini Bingöl'den koparmasınlar her fırsatta Bingöl'ü ziyaret etsinler" dedi

Bakan Yılmaz: Bu bir başlangıç olsun!
Bakan Yılmaz: Bu bir başlangıç olsun!
GİRİŞ 15.11.2014 15:18 GÜNCELLEME 15.11.2014 15:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "İstanbul'da yaşan Bingöllü kardeşlerimiz, kendilerini ve ailelerini Bingöl'den koparmasınlar, her fırsatta Bingöl'ü ziyaret etsinler" dedi.

Feshane'de düzenlenen Bingöl Tanıtım Günleri kapsamındaki etkinlikte konuşan Yılmaz, yapılan tanıtım günü etkinliklerinin amacına ulaştığını söyledi.

İnsanları bir araya getirmesi, kaynaştırması, Bingöl'ün değişik renklerini yansıtması bakımından organizasyonun çok güzel olduğunu bildiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bu bir başlangıç olsun. İstanbul'da yaşan Bingöllü kardeşlerimiz, kendilerini ve ailelerini Bingöl'den koparmasınlar, her fırsatta Bingöl'ü ziyaret etsinler. Şimdi daha iyi imkanlarımız var. Havalimanımız var, yollarımız daha iyi, konaklama imkanlarımız daha yüksek, dolayısıyla sizleri özellikle Bingöl'e davet ediyorum. Burada Bingöl dışında ülkemizin değişik bölgelerinden insanlarımız var. Özellikle Bingöl'ü henüz görmemiş olanları, Bingöl'ü tanımamış olanları Bingöl'e davet ediyoruz."

Bakan Yılmaz, konuşmasından sonra basın mensuplarına açıklamalarda da bulundu.

Burada ilk defa Bingöl'ün tanıtımına yönelik bir etkinlik gerçekleştirildiğini bildiren Yılmaz, Bingöl'ün geçmişte çok göç veren illerden birisi olduğunu, en çok göç verdiği kentlerden birinin de İstanbul olduğunu ifade etti.

İstanbul'daki insanlara Bingöl'ü tanıtmak, insanlarla bir bağ kurmak için burada olduklarını anlatan Yılmaz, "Burada Bingöl'ü bir parça tanıyanların ilerde Bingöl'ü ziyaret etmesini temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    Bingöl dogunun incisi yüregimiz cesur Bingölle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor