AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Atalay, nikah şahidi oldu

Atalay, eski Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın oğlu Salih Korkmaz ile Elif Özdamarlar çiftinin nikah şahidi oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Atalay, nikah şahidi oldu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Atalay, nikah şahidi oldu
GİRİŞ 15.11.2014 21:41 GÜNCELLEME 15.11.2014 21:41

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, eski Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın oğlu Salih Korkmaz ile Elif Özdamarlar çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Atalay ile eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç ve Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ı nikah şahitlikleri için sahneye kurulan kürsüye davet etti.

Çiftin nikahını kıyan Saygılı, evlenme cüzdanını çifte vermesi için Atalay'a takdim etti. Nikah sonrası çifte mutluluklar dileyen Atalay ve beraberindekiler, gelin ve damatla fotoğraf çektirdi.

Atalay, nikah töreninde yaptığı konuşmada, çifti tebrik ederek, Allah’tan hayırlı bir hayat nasip etmesi dileğinde bulundu.

Çiftin sağlıklı, huzurlu ve haneleri bereketli olarak yaşamalarını dileyen Atalay, "İnşallah güzel çocukları olsun. Onlara tavsiyem, ailenin değerini bilsinler. Aile kurumu Allah’ın bize bir lütfudur. Hayattaki en önemli dayanaktır. Huzurlu bir aile insan için hayatta en önemli güç kaynağıdır. Bunu bilin" dedi.

Törene, çiftinyakınlarıyla çok sayıda davetli katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri