Deniz Seki böyle yakalanmış

Hakkında yakalama kararı çıkarılan ve 6 aydır aranan ünlü şarkıcı Deniz Seki karşısında polisi görünce sinirleri boşaldı, ağlamaya başladı.

Deniz Seki böyle yakalanmış
Deniz Seki böyle yakalanmış
GİRİŞ 16.11.2014 08:22 GÜNCELLEME 16.11.2014 08:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Geceyi Emniyet Müdürlüğü’nde geçirecek olan Seki’nin, bugün Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde hâkim karşısına çıkarılması bekleniyor. Deniz Seki, hakkındaki yakalama kararının yüzüne okunmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilecek. Seki’nin sevgilisi Salman hakkında ise, “suçluyu gizlemek”ten işlem yapılacağı bildirildi.
 
POLİSİ GÖRÜNCE AĞLADI
 
Peki ünlü şarkıcı nasıl yakalandı. İşte detaylar:
 
İstanbul Narkotik Şube ekipleri, 30 Mayıs’tan bu yana kayıp olan Seki’ye ulaşamayınca, yakın çevresini mercek altına aldı. Sevgilisi Faruk Salman başta olmak üzere tüm yakınlarının ev ve işyerlerini takibe alan polis, tüm ihtimalleri değerlendirdi. Salman’ın, Alkent 2000 Sitesi’ne zaman zaman gidip geldiğini tespit eden polis, evi 24 saat izlemeye başladı. Seki’nin evde olabileceği ihtimalini değerlendiren polis, operasyon için düğmeye bastı. Eve baskın yapan polislere kapıyı Faruk Salman açtı. Polisleri karşısında görünce Seki’nin sinirlerinin boşaldığı ve ağlamaya başladığı öğrenildi.
 
AŞKI UĞRUNA CEZA ALACAK
 
Deniz Seki yakalandığında, yanında çocukluk aşkı ve nişanlısı işadamı Faruk Salman vardı. İki ay önce çevresine Deniz Seki’ye olan aşkının bittiğini söylediği iddia edilen 2 çocuk babası Faruk Salman Seki ile birlikte yakalandığı için ceza alabilir. Salman, “Tutuklu hükümlü ve suç delillerini bildirmeme” suçlamasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılanabilecek. Çocukken sevgili oldukları ortaya çıkan Deniz Seki ile Faruk Salman’ın ilişkisi, Seki’ni tahliyesinin ardından yeniden başlamış, ikili 31 Aralık 2012 tarihinde yılbaşı gecesi nişanlanmıştı.
 
4 YERDE SAKLANMIŞ
 
Deniz Seki’nin, 4 ayrı yerde saklandığı ortaya çıktı. 
 
1- Seki, 30 Mayıs’taki yakalama kararı açıklandığında sevgilisiyle Tarabya’da bir evde kalıyordu.
 
2- İki sevgili buradan Tekirdağ’da bulunan bir yazlık eve gitti.
 
3- 1.5 ay sonra sevgililer, Beylikdüzü’nde bir dairede kalmaya başladı. 
 
4- Seki yaklaşık 2 aydır da Hadımköy’deki Alkent sitesinde kalıyordu.

EN AZ 2.5 YIL YATACAK
 
3.5 yıl daha hapis yatacak olan Seki, cezasının son 1 yılında denetimli serbestlikten yararlanabilecek.
(Habertürk)

YORUMLAR 12
  • Kasım 9 yıl önce Şikayet Et
    Kaçtığı yanına kar mı kalacak? bir 6 ay da oradan giydirmeleri lazım, ne kadar kaçmışsa cezasına o kadar eklensin..
    Cevapla
  • serhan 9 yıl önce Şikayet Et
    kendi düşen ağlamaz deniz hanım baştan düşünecektin.
    Cevapla
  • karadeniz 9 yıl önce Şikayet Et
    zamanında bu kızcağız ne satıcı ne içici idi.ama birileri öyle bir kanına girdiki hem içici hem satıcı oldu.iran çin satıcıları ne yapıyor.anında idam ediyor.çünkü nicelerinin kanına giriyorlar.benim ülkemdede uyuşturucuyu tutan eli ateş gibi yakarsa o zaman ellerine uyuşturucu alamayacaklardır.çocuklarımıza sahip çıkalşım.diskolara tavernalara gece kuluplerine eğlence partilerine lütfen çocuklarımızı göndermiyelim.şahit olunan bir olay.bir kafede iki kız iki oğlan kağıt oynuyor.bunlar üniversiteli.kızın telefonu çalıyor.kız arkadaşlarına, annem susun diyor.bütün masa susta.kız buyur anneciğim.şu an dersteyim.2-3 saatten beri ders çalışıyorum.biraz yoruldum.tabi anne yüreği kimbilir neler diyor.sonra anne harçlığım bitti bana para gönderirmisin.annesi yeni göndermişki.kız kitap aldım şunu aldım bunu aldım cevabı veriyor.sonra seni seviyorum diyerek tlf.kapatyor..kızdan ne beklenir oley arkadaşlar para geliyor.beraber yariz iması konuşmalar.garip ana kızının anlatmasına göre hayal kurup duruyor.işte böyleleri çok kısa sürede tuzağa düşebilecek bir öğrenci.
    Cevapla
  • servet 9 yıl önce Şikayet Et
    uyusturucu tacirligini yaparken düsünseydi...kim olursa olsun suc islemisse cezasini cekecek
    Cevapla
  • adalet 9 yıl önce Şikayet Et
    çoluk çocuğun hayatıyla oynayan kim olursa olsun cezasını çekmeli,böylelerine acımayacaksın...vicdansızlarrrr....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı