Kenan Işık en son sağlık durumu ve haberleri

Almanya'da tedavi gören Kenan Işık, Türkiye'ye getirildi. Kenan Işık'ın son sağlık durumu ne? Tedaviye devam edecek mi? İşte detaylar

Kenan Işık en son sağlık durumu ve haberleri
Kenan Işık en son sağlık durumu ve haberleri
GİRİŞ 17.11.2014 09:22 GÜNCELLEME 17.11.2014 09:22
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Beyin kanaması geçiren ve Almanya'da tedavi gören Kenan Işık, Türkiye'ye getirildi. Kenan Işık'ın son sağlık durumu nasıl? 

21 Mart'ta, kaldığı otelin saunasında düşerek beyin kanaması geçiren ve tedavi için 29 Temmuz'da ambulans uçakla Almanya'ya götürülen yönetmen ve oyuncu Kenan Işık, bu akşam Türkiye'ye getirildi. Kenan Işık, Amerikan Hastanesi'nde 4 ay tedavi gördükten sonra, 29 Temmuz'da sağlık bakanlığı'na ait ambulans uçakla Almanya'nın Baden Württemberg eyaletindeki Friedrichshafen kenti havalimanına götürülmüş, burada da özel bir merkeze nakledilmişti. Kenan Işık bu merkezde 3,5 ay boyunca nöro-rehabilitasyon tedavisi gördü.


8,5 AYDIR BİLİNCİ KAPALI

Geçirdiği beyin travması sonucu 8.5 aydır bilinci kapalı olan ünlü tiyatrocu Kenan Işık, Almanya'daki tedavisinin tamamlanmasının ardından Türkiye'ye getirildi. Ambulans uçağın Atatürk Havalimanı'na inişinden kısa süre sonra, aprona giren bir ambulans, uçağın yanına kadar yanaştı. Kenan Işık'ın sağlık görevlileri tarafından ambulansa konulmasından sonra, ambulans havalimanından ayrıldı. Sanatçının tedavisine evinde devam edileceği öğrenildi.

Kenan Işık 21 Mart'ta geçirdiği kafa travması nedeniyle tedavi altındaydı. Uzun süre kaldığı yoğun bakımdan çıkarılan usta oyuncunun sağlık durumun iyiye gittiği yönünde açıklamalar yapılmıştı.


KENAN IŞIK YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE TEDAVİYE CEVAP VERMEYE BAŞLAMIŞTI

Kenan Işık'ın Almanya'daki tedavisi sonuç vermeye başladı. Ünlü tiyatrocu artık gözleriyle iletişim kuruyor ve vücudunu dik tutabiliyor. 5,5 ay önce spor salonunda düşerek beyin kanaması geçiren Kenan Işık'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Tedavisi bir aydır Almanya'da özel bir klinikte süren ünlü tiyatrocunun son durumu hakkında eşi Beril Işık "Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor" dedi. 

ARTIK DİK DURABİLİYOR

Eşinin yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi gördüğünü anlatan Işık, "Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Kimi zaman da ayakta. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu" diye konuştu. 


3,5 AY ÖNCE ALMANYA'YA GÖTÜRÜLMÜŞTÜ

Beyin kanaması geçiren ünlü sanatçı Kenan Işık, tedavisinin devamı için Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile Almanya'ya götürüldü. 21 Mart'ta düşme sonrası beyin kanaması geçiren Kenan Işık, bir süredir Amerikan Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Sanatçı Kenan Işık, tedavisinin devamı için saat 11.00'de Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla İstanbul Havalimanı'ndan Almanya'nın Baden Württemberg eyaletine bağlı Friedrichshafen kentine götürüldü. Özel bir merkezde nörorehabilitasyon tedavisi görecek olan Işık'ı taşıyan uçak, saat 13.25'te Friedrichshafen Havalimanı'na ulaştı. 

YORUMLAR 19
  • kamil mohammed 5 yıl önce Şikayet Et
    kenan isik senin en buyük hayraninim sana acil sifalar diliyorum dualarim seninle allahtan sifa dilerim senin icin seni yine ekranlarda görmek isterim
    Cevapla
  • gül 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şifa versin sizi özledik gelin artık yarismaya
    Cevapla
  • gül 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin
    Cevapla
  • Emıne yıgcı 8 yıl önce Şikayet Et
    Insalla en yakın zamanda saglıgıza kavusursunuz dualarımız sızın ıcın
    Cevapla
  • Derbeder 8 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavursunuz bu ülkenin ve bizim sizin gibi yürekli insanlara ihtiyaci var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı