Hırsızlar, jandarmanın dikkati sayesinde yakalandı

Manisa'nın Saruhanlı ve Şehzadeler ilçelerinde hırsızlık yaptığı ileri sürülen 3 şüpheli, otomobilin plakasının çamurla kapatılmasından şüphelenen jandarmanın takibi sonucu çaldıkları malzemelerle yakalandı

Hırsızlar, jandarmanın dikkati sayesinde yakalandı
Hırsızlar, jandarmanın dikkati sayesinde yakalandı
GİRİŞ 18.11.2014 16:57 GÜNCELLEME 18.11.2014 16:57

Manisa'nın Saruhanlı ve Şehzadeler ilçelerinde hırsızlık yaptığı ileri sürülen 3 şüpheli, otomobilin plakasının çamurla kapatılmasından şüphelenen jandarmanın takibi sonucu çaldıkları malzemelerle yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Saruhanlı ilçesinin Selimşahlar Mahallesi ile Şehzadeler İlçesi Yeni Harmandalı Mahallesi'ndeki marketlerden sigara ve bozuk para ile Şehzadeler İlçesi Yeşilköy Mahallesindeki bir kahveden 2 adet LCD Tv çalan şüpheliler, kiraladıkları otomobille ilçeden ayrıldı.

Şüphelilerin kullandığı otomobil, Saruhanlı ilçesinden Turgutlu istikametine yol alırken plakasının çamurlu kaplı olması jandarmanın dikkatini çekti. Bunun üzerine Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, otomobili takip etti.

Bu sırada takip edildiklerini farkeden şüpheliler jandarmadan kaçmak istedi ancak kısa bir kovalamacanın ardından yakalandı.

Şüphelilerin kullandığı ve kiralık olduğu öğrenilen otomobilde yapılan aramada hırsızlık malı 2 adet LCD tv ile marketlerden çalındığı tespit edilen sigara ve bozuk paralar ele geçirildi. Şüpheliler R.A., Y.B. ve soyadı henüz tespit edilemeyen İ. gözaltına alındı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu