Astsubay Aydoğdu'yu şehit eden hain yakalandı

Diyarbakır'da 29 Ekim'de eşiyle semt pazarında alışveriş yaparken şehit edilen Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'yu şehit eden hain yakalandı

Astsubay Aydoğdu'yu şehit eden hain yakalandı
Astsubay Aydoğdu'yu şehit eden hain yakalandı
GİRİŞ 18.11.2014 18:22 GÜNCELLEME 18.11.2014 18:35
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da 29 Ekim'de eşiyle birlikte semt pazarında alışveriş yaparken şehit edilen Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun cinayet şüphelisi 30 yaşındaki Y.E.T., Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde yakalanıp gözaltına alındı.

Polis, 'yardım ve yataklık' suçlamasıyla türkü bar işletmecisi 50 yaşındaki C.A.'yı da gözaltına alırken, saldırıda kullanıldığı sanılan tabancanın da ele geçirildiği belirtildi.

Olay, geçen 29 Ekim'de saat 16.50 sıralarında Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'ndeki semt pazarında meydana geldi. Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'nda görevli 25 yaşındaki Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu, aşeren hamile eşi Esra Aydoğdu'na meyve almak istediği sırada yüzü maskeli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Astsubay Aydoğdu, tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Polis ve jandarma ekipleri, olayın ardından kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. 

Şehit Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun her yerde aranan cinayet şüphelilerinden Y.E.T., bugün akşam saatlerinde saklandığı Terzialiler Mahallesi'ndeki bir türkü barda yakalandı. Ayrıca Y.E.T.'nin saklanmasına yardım ettiği ileri sürülen işyerinin işletmecisi C.A. da gözaltına alındı.

AKREP ARAÇLI VE ÖZEL HAREKAT DESTEKLİ OPERASYON

İstihbarat Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat ekiplerinin 'Akrep' adı verilen hafif zırhlı araçlarla düzenlediği operasyona 70 yakın polis memurunun katıldığı kaydedildi. Astsubay Aydoğdu'nun şehit edilmesi sırasında kullanıldığı sanılan tabancının da ele geçirildiği belirtildi. 

İşyerindeki çelik kasa ile bilgisayara el konulduğu ifade edildi. Gözaltına alınan iki kişi ile ele geçirilen malzemeler, İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 28
  • selahaddini eyyubi 9 yıl önce Şikayet Et
    o cani ve o caniye canilik yaptıran her kimse muhakkak kısasa tabi tutulmalıdır. gerçi bu toplum şeriata layık değildir! bırakın o cani üç öğün yemeğini verdiğmiz vergilerle yesin, paşa paşa yatsın, sonra tekrar özgür olsun...
    Cevapla
  • s özkan 9 yıl önce Şikayet Et
    o ıdamı kaldıranın ve ımza atanın elı kırılsın ıpını bana vırın ben çekeyım
    Cevapla
  • doğrucu 9 yıl önce Şikayet Et
    Sıkın gitsin ne diye göz altına alıyorsunuz? Aldığı nefes bile haram.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Kaç yıl yatacak? Kuzu gibi besleyip sonra salıvereceğiz! Bu cinayete İdamı kaldıranlar da ortak. Umarım kitapları sol ellerinden verilmez!
    Cevapla
  • NONAME 9 yıl önce Şikayet Et
    Acilen idam geri gelmeli ve bunun gibiler diyarbakırda bağlar mahallesinde sallandırılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş!.."
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı