Rusça öğretmenleri Ankara'da buluşuyor

Rus Kültür Derneği Rusya Büyükelçiliği'nin desteğiyle 24-27 Kasım tarihlerinde Ankara'da Rusça öğretmenleri Ankara'da buluşacak.

Rusça öğretmenleri Ankara'da buluşuyor
Rusça öğretmenleri Ankara'da buluşuyor
GİRİŞ 18.11.2014 22:29 GÜNCELLEME 18.11.2014 22:29

Rus Kültür Derneği'nin girişimi ve Rusya Büyükelçiliği'nin desteğiyle 24-27 Kasım tarihlerinde Ankara'da "Rus dilini hem yabancı hem de ana dil olarak öğretmenin güncel sorunları" adlı uluslararası bir seminer düzenlenecek.

RİA Novosti haber ajansına konuşan Rus Kültür Derneği Başkanı Larisa Lutkova Türkkan, "Türkiye'de Rusça eğitim için çok olumlu bir ortam oluştu. Türkiye'de 15 üniversitede ve çeşitli kurslarda Rusça dersleri veriliyor. Düzenleyeceğimiz seminer Rusça öğretmenleri için faydalı olacak. Çünkü seminere gelecek konuşmacılarımız uzmanlardan oluşuyorlar" diye konuştu.

Seminer, "Russkiy Mir" (Rus Dünyası) Fonu'nun desteğiyle Rusya Büyükelçiliği ve Türkiye'de bulunan Yurtdışındaki Soydaşlar ve Uluslararası İnsani İşbirliği Federal Ajanslığı (Rossotrudniçestvo) yetkililerinin katılımıyla Rus Kültür Derneği ve Ankara Devlet Üniversitesi tarafından düzenleniyor. Rusya Halkların Dostluğu Üniversitesi RUDN öğretmenleri Rus dili eğitimi verme konusunda uzmanlıklarını artırmak ve tecrübelerini paylaşmak için konferanslar ve konsültasyonlar verecek.

RU

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri