MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Türkiye üzerine oynanan ihaneti bozabilecek yegane gücün MHP olduğunun farkında olan odakların her seçim öncesi olduğu gibi sahaya sürdükleri piyonları vasıtasıyla gücümüzü etkisizleştirme çabaları boşa çıkarılacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin:
MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin:
GİRİŞ 19.11.2014 12:06 GÜNCELLEME 19.11.2014 12:06

Çetin, yaptığı yazılı açıklamasında çözüm sürecine ilişkin eleştirilerde bulundu. "Çözüm" denen anlaşmadan hem AKP'nin hem de PKK'nın kazanacağını, Türk milletinin kaybedeceğini" iddia eden Çetin, ''Osmanlı İmparatorluğu'nun parçalanışının ardından en azından son vatanımız Anadolu’yu kurtarmak için yapılan milli mücadele ve karşıtlarına dayanan ideolojik ayrılıklar bugünün Türkiye’sinde yeni bir hesaplaşmaya dönüşmüştür. O günlerin manda ve himayecilerine, İngiliz muhiplerine, Kürt Teali Cemiyetlerine, Hürriyet ve İtilaf Partisi'ne adeta yeniden hayat verilerek, kendilerine rağmen İstiklal Mücadelesini kazanmış Türk milletinden yüzyılın intikamını almaları istenmektedir" görüşünü savundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, RP İstanbul İl Başkanlığı yaptığı döneme hazırladığını belirttiği "Kürt Sorunu Raporu"na da değinen Çetin, burada yer alan hususlar ile AK Parti'nin 12 yıllık politikalarının birebir örtüştüğünü belirtti.

MHP'nin, Türkiye'nin sürüklendiği ayrıştırmacı ve bölücü tehlikenin farkında olduğunu anlatan Çetin, şu ifadeleri kullandı:

''Bu topraklardaki kardeşliğe ve huzura karşı başkaldıran fitneyi ve destekçilerini ezebilecek güce ve dirayete milliyetçi ülkücü kadrolarımız ve siyasi organizasyonumuz MHP sahiptir. Türkiye üzerine oynanan ihaneti bozabilecek yegane gücün MHP olduğunun farkında olan odakların her seçim öncesi olduğu gibi sahaya sürdükleri piyonları vasıtasıyla gücümüzü etkisizleştirme çabaları boşa çıkarılacaktır.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!