MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "çözüm sürecinin tamamen bir şike" olduğunu ileri sürerek, "Masanın iki tarafında müzakere yürüten AKP ve bölücüler kendi aralarında bir danışıklı dövüşle paslaşmaya devam etmektedirler" iddiasında bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan:
MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan:
GİRİŞ 19.11.2014 12:17 GÜNCELLEME 19.11.2014 12:17

Adan, yaptığı yazılı açıklamada, çözüm sürecini eleştirdi. "Bu süreç tamamen bir şikedir" ifadesini kullanan Adan, şu görüşleri savundu:

"Masanın iki tarafında müzakere yürüten AKP ve bölücüler kendi aralarında bir danışıklı dövüşle paslaşmaya devam etmektedirler. Milletimizin tepkilerini azaltmak için kameraların önünde birbirlerine parmak sallamakta, sonra da kapalı kapılar ardında can ciğer kuzu sarması gibi kol kola girmektedirler. Bu süreç öyle bir noktaya gelmiştir ki; terör örgütünün ve İmralı'nın sözcülüğünü bizzat bu hükümetin bakanları yapar hale gelmiştir."

MHP'nin çözüm sürecine ilişkin düşüncelerini yineleyen Adan, "Tüm bu yaşananlar AKP'nin Türkiye için artık bir yük olduğunu göstermiştir. AKP yönetme kabiliyetini yitirmiş, iradesini teröristlere ve taşeronlara teslim etmiştir. Türkiye'nin temiz, dürüst ve milli bilinci her şeyin üzerinde gören bir iktidara ihtiyacı vardır" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!