Astsubay saldırısında şok detay

Diyarbakır'da şehit edilen Astsubay Nejdet Aydoğdu'nun katilinin kullandığı silahın bir astsubay'a ait olduğu ortaya çıktı.

Astsubay saldırısında şok detay
Astsubay saldırısında şok detay
GİRİŞ 19.11.2014 12:40 GÜNCELLEME 19.11.2014 13:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da şehit edilen Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun Muğla'da yakalanan cinayet şüphelisiyle birlikte ele geçirilen silahın, daha önce Adana’da bir astsubayın evinden çalındığı ve bir narkotik operasyonunda polise karşı kullanıldığı belirlendi.  
 
Alınan bilgiye göre, 29 Ekim Çarşamba günü Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde meydana gelen olayda, Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda görevli olan astsubay Necdet Aydoğdu'nun, yanında hamile eşi olduğu sırada maskeli 2 kişinin silahlı saldırısı sonucu şehit edilmesiyle ilgili yürütülen çalışmada ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.
 
Adana'da bir narkotik operasyonu sırasında polise ateş eden kişinin kullandığı silaha ait boş kovanların, Diyarbakır'da Astsubay Nejdet Aydoğdu'nun şehit edilmesi olayında kullanılan silaha ait kovanlar ile eşleştirilmesi sonucu her iki olayda da aynı silahın kulanıldığı belirlendi.
 
Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, astsubayın şehit edildiği, narkotik operasyonunda da polise ateş edildiğini belirlediği silahın daha önce Adana’da bir astsubayın evinden çalındığını tespit etti.

Ekipler, her iki olayda da kullanıldığı sanılan silahın Muğla'nın Ortaca ilçesinde Yunus Emre T.'de olduğunu belirledi.
 
Gözaltına alınan Yunus Emre T.'nin olaylarda silahı kullanıp kullanmadığının belirlenmesine çalışılıyor.

YORUMLAR 10
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    paralel kokusu alıyorum.
    Cevapla
  • bayramsener 9 yıl önce Şikayet Et
    bu olayi yapan pkk degil anlayin yahu iyi arastirin ya dhkp degilse dis gucler var
    Cevapla
  • lemi 9 yıl önce Şikayet Et
    çözüm sürecinin faydalarını hep beraber görüyoruz. kendi memleketimizde askerimiz herkesin içinde öldürülüyor, biz hala aponun rahatının yerinde olup olmadığını merak ediyoruz.
    Cevapla
  • çözüm süreci 9 yıl önce Şikayet Et
    çözüm süreci diye bahsettiğiniz bu projeyle bu hainlerin biteceğini ve artık normal insanlar olacağını mı düşünüyorsunuz? cidden soruyorum ne bekliyorsunuz. adam dinsiz imansız neyi çözüyorsunuz neye ikna ediyorsunuz
    Cevapla
  • SEÇİLMİŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    Kendileri vurup sonrada pkk yaptı diyorlar yemiyoruz artık bunları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!