Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölüm Kanal D'de

Ekranların en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölüm ile yine heyecan fırtınası estirdi. Brandon’ın istediği ortam oluşmuştur

Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölüm Kanal D'de
Kurtlar Vadisi Pusu 237.bölüm Kanal D'de
GİRİŞ 21.11.2014 09:04 GÜNCELLEME 21.11.2014 09:04

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu  237.bölümde bakalım neler oldu?

KURTLAR VADİSİ PUSU 237.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Akif’e kurulan kumpas planı kusursuz bir biçimde işlemektedir. Brandon’ın istediği ortam oluşmuştur. O ve ekibi için her şey yolunda gitmektedir. Tabii, tek plan yapanın kendisi olmadığından habersiz...

Reşat, sert tavrının işlerini kolaylaştıracağını umarken, Fehmi’den gelen hamle bundan sonra atacağı adımları çok daha iyi düşünmesine neden olur. Polat Alemdar, büyük uğraşlar sonucunda da olsa nihayet Süha’yı bulur. Ne yazık ki sorularının cevabını bulmak yerine, daha zor sorularla karşı karşıya kalır. Peki, Süha’nın herkesten sakladığı büyük sır nedir?

POLAT'IN SAĞLIK DURUMU İYİ

Çene kemiği kırılan Şaşmaz'ın geleceği ekibi fena halde düşündürüyordu. Başkasının dublaj yaptığı Şaşmaz'ın sesinin kullanılması da planlar arasındaydı. Şaşmaz ise sürpriz yaptı ve hızla iyileşme sürecine girdi.

ÇEKİMLERE KATILACAK

Yavaş yavaş konuşmaya başlayan oyuncunun gelecek haftadan itibaren çekimlere katılacağı öğrenildi. 

KURTLAR VADİSİ PUSU 236.BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor. Polat Alemdar, çizdiği yol haritasında ne pahasına olursa olsun devam etmekte kararlıdır. Fakat bu kez rakipleri kıskacı git gide daraltmaktadır.

Merkez üssüne yapılan saldırının yankıları dinmeden tüm dünyaya servis edilen haberler, Polat ve ekibini zor durumda bırakır. Cahit, bir yandan planlarını gerçekleştirmek için çabalarken diğer yandan Safiye ile ilgili önemli bir sürprizle karşı karşıya gelir. Korkusuz bir Kosovalı askere sahip olduklarını düşünen Şedid’e karşı Akif kimliğini gizli tutabilecek midir? Zehirle mücadele eden Pusat’ın planı, kimin ölümüne sebep olacaktır? Tilki Andrei nasıl bir aksiyonun içinde yer alacak? 

KURTLAR VADİSİ PUSU 235. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Polat Alemdar tüm dünyaya servis edilen haberlerde terör örgütü lideri olarak lanse edilirken Kurtlar Vadisi Pusu bu son bölümle gündemdeki "ebola" salgınına değinmeden geçmedi. Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu  235. Bölümünde heyecan doruktaydı. Polat'ın yeni planı ne herkes bunu merak etti. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle çok konuşuldu.

Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor. Polat Alemdar, çizdiği yol haritasında ne pahasına olursa olsun devam etmekte kararlıdır. Fakat bu kez rakipleri kıskacı git gide daraltmaktadır. Merkez üssüne yapılan saldırının yankıları dinmeden tüm dünyaya servis edilen haberler, Polat ve ekibini zor durumda bırakır. Cahit, bir yandan planlarını gerçekleştirmek için çabalarken diğer yandan Safiye ile ilgili önemli bir sürprizle karşı karşıya gelir. Korkusuz bir Kosovalı askere sahip olduklarını düşünen Şedid'e karşı Akif kimliğini gizli tutabilecek midir? Zehirle mücadele eden Pusat'ın planı, kimin ölümüne sebep olacaktır? Tilki Andrei nasıl bir aksiyonun içinde yer alacak?

Kurtlar Vadisi'nde Kara'nın ölümü izleyicileri sarsmıştı

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi, heyecan dolu yeni bölümü ile dün akşam seyirciyle buluştu. Yeni bölümünde yine çok çarpıcı görüntülere sahne olan sevilen dizi, reytinglerde üst sıralarda yer almayı başardı.

KARA ÖLDÜ, SOSYAL MEDYA YIKILDI

Dizide "Kara" karakterini canlandıran Hakan Boyav öldürülerek dizinin kadrosundan çıkarılması diziye damga vuran sahnelerden oldu. İngilizlerin ebola virüsü bulaştırmasının ardından serbest bıraktığı Kara, Siyah Sancak askerlerine İngilizlerin mikrobuyla ölmemek için kendisini vurma emri verdi.Kara'nın bu emrini yerine getirmek zorunda kalan askerlerin Kara'yı vurma anı sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, izleyicileri de ekran başına kilitledi.

Necati Şaşmaz'ın kaza sonrası ilk görüntüsü

Kurtlar Vadisi'nin 236. bölüm çekimlerinde kullandığı araçla kaza yaptıktan sonra hızla iyileşen Necati Şaşmaz, ilk kez görüntülendi.

Yıllardır reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, 10 gün önce sette kullandığı Aston Martin ile büyük bir kaza geçirmiş ve hastanelik olmuştu.

Necati şaşmaz polat alemdar
 

POLAT HIZLA İYİLEŞTİ

Necati Şaşmaz eşi Nagehan Şaşmaz ile birlikte dün Bakü 2015 1. Avrupa Oyunları'nın tanıtım toplantısına katıldı ve çok sağlıklı olduğu görüldü.

Çene kemiği kırılan Şaşmaz’ın geleceği ekibi fena halde düşündürüyordu. Başkasının dublaj yaptığı Şaşmaz’ın sesinin kullanılması da planlar arasındaydı. Şaşmaz ise sürpriz yaptı ve hızla iyileşme sürecine girdi. Yavaş yavaş konuşmaya başlayan oyuncunun gelecek haftadan itibaren tam zamanlı olarak çekimlere katılacağı öğrenildi.
Necati şaşmaz polat alemdar

Kurtlar Vadisi oyuncuları 

Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel. KVP'nin yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca oturuyor.

KURTLAR VADİSİ'NİN UNUTULMAYAN OYUNCULARI

Özgü Namal (Elif Eylül), Oktay Kaynarca (Süleyman Çakır), Selçuk Yöntem (Aslan Akbey), Gürkan Uygun (Memati Baş), İpek Tenolcay (Nesrin Çakır), Seray Sever (Derya Çakır), Nihat Nikerel (Seyfo), Kenan Çoban (Abdülhey Çoban), Raci Şaşmaz (Ali Candan), Zafer Ergin (Mehmet Karahanlı), Baykal Saran (Hüsrev Ağa), İstemi Betil (Laz Ziya), Atilla Olgaç (Kılıç), Tarık Ünlüoğlu (Testere Necmi) Haldun Boysan (Tombalacı Mehmet), Adnan Biricik (Nizamettin Güvenç), Nişan Şirinyan (Samuel Vanunu), Sönmez Atasoy (Halil İbrahim Kapar), Erdem Ergüney (Deli Hikmet)

KURTLAR VADİSİ İZLEYİN 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu