Manisa'daki organ bağışı

Organları bağışlanan gencin annesi Vardarlı: "Oğlumu kaybettiğim için çok üzgünüm ama bir çok insanın hayatını kurtaracağımız için de bir o kadar mutluyum"

Manisa'daki organ bağışı
Manisa'daki organ bağışı
GİRİŞ 19.11.2014 14:56 GÜNCELLEME 19.11.2014 14:56

Salihli’nin Taytan Mahallesi'nde geçirdiği kaza sonucu beyin ölümü gerçekleşen ve organları ailesince bağışlanan Selçuk Ahmet Vardarlı’nın (20) annesi Saliha Vardarlı, oğlunu kaybettiği için üzgün olduğunu ama organlarıyla bir çok insanın hayatını kurtulacağını bilmekten de mutluluk duyduğunu söyledi.

Tedavi gördüğü Özel Salihli Can Hastanesi'nde beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine organları bağışlanan Vardarlı'nın ailesi üzüntü ve mutluluğu bir arada yaşıyor.

Organlarıyla 5 hastaya umut olan Serdar Ahmet Vardarlı'nın annesi Saliha Vardarlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, karmaşık duygular yaşadığını ifade etti.

Oğlunun organlarını bağışlamanın teselli verici olduğunu dile getiren Vardarlı, "Oğlumu kaybettiğim için çok üzgünüm ama bir çok insanın hayatını kurtaracağımız için de bir o kadar mutluyum. Oğlum başka insanlarda hayat bulacak" diye konuştu.

Anne Vardarlı ve büyük oğlu Refik Coşkun, herkesi organ bağışı yapmaya davet etti.

Salihli'nin Taytan Mahallesi'nde geçirdiği trafik kazasında yaralandıktan sonra beyin ölümü gerçekleşen ve ailesi tarafından organları bağışlanan Serdar Ahmet Vardarlı'nın, kalbi Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, böbrekleri Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi, karaciğeri ve korneaları Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, ince bağırsağı ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi