Burdur'da, Toplum Sağlığı Merkezine silahlı saldırı

Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesinde pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı

Burdur'da, Toplum Sağlığı Merkezine silahlı saldırı
Burdur'da, Toplum Sağlığı Merkezine silahlı saldırı
GİRİŞ 19.11.2014 15:01 GÜNCELLEME 19.11.2014 15:01

Burdur'da Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesinde pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, eşiyle Burdur-Tefenni karayolu üzerindeki Toplum Sağlığı Merkezi'ne gelen A.Y, eşi muayene olduğu sırada sinirlenerek merkezden dışarı çıktı.

Otomobilinden pompalı tüfeğini alan A.Y, rastgele çevreye ateş etmeye başladı. Saçmalardan birinin merkezin camına, diğerinin ise duvarına isabet ettiği saldırıda, ölen ya da yaralanan olmadı.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıyı gözaltına aldı.

Burdur Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlının ifade işlemleri sürdürülüyor.

Burdur Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sevinç Sütlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, merkez çalışanlarının kendisine ulaşarak bilgi verdiğini ve olayı duyar duymaz geldiğini söyledi.

Olayın neden gerçekleştiği konusunda henüz bilgilerinin olmadığını belirten Sütlü, "Bizim için sevindirici olan arkadaşlarımızın olayı yara almadan atlatması. Olaydan etkilenen personelimize öğleden sonra izin vereceğiz" dedi.

Merkezde hemşire olarak görev yapan Hayal Sanlı ise zanlının merkeze ilk geldiğinde önce kapıları yumrukladığını, daha sonra bahçeye çıkarak etrafa ateş etmeye başladığını anlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!