Antalya'da fabrikada meydana gelen patlama

Patlamada hayatını kaybeden işçiler Nurten Uyar ve Mediha Ünsal toprağa verildi

Antalya'da fabrikada meydana gelen patlama
Antalya'da fabrikada meydana gelen patlama
GİRİŞ 20.11.2014 13:19 GÜNCELLEME 20.11.2014 13:19

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tekstil yıkama fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Nurten Uyar ve Mediha Ünsal toprağa verildi.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren endüstriyel yıkama fabrikasındaki buhar kazanından kaynaklanan patlamada hayatını kaybeden 45 yaşındaki üç çocuk annesi Mediha Ünsal için Uncalı Mezarlık Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, yakınlarına başsağlığı diledi.

Törende, Menderes Türel'in yanına gelen Ünsal'ın kardeşi Meliha Kula, "Bu olaylar bir daha yaşanmayacak di mi? Bu olayları bitirmek için çabalayın. Sizlerin vazifesi bu. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Lütfen çocuklarımızı bizden almayın. Onlar babasızdı, şimdi de annesiz kaldı. Siz yardım edin, çocuklar bizimle kalsın" dedi.

Başkan Türel de elinden gelen yardımları yapacağını belirtti.

Ünsal, kılınan cenaze namazının ardından Uncalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Patlama günü izinliymiş

Öte yandan Ünsal'ın patlamanın meydana geldiği gün haftalık izinli olduğu öğrenildi. Ünsal'ın kızkardeşi Meliha Kula'nın İstanbul'dan kendilerini ziyarete gelmesi nedeniyle ablası ve çocuklarıyla pazar günü piknik yapmak amacıyla izin gününü değiştirdiği öğrenildi. Bu nedenle dün çalıştığı belirtilen Ünsal'ın eşinin işlediği bir suç nedeniyle cezaevinde olduğu kaydedildi.

Patlamada hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Nurten Uyar da Erenköy Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Uncalı Mezarlığı'nda defnedildi.

Antalya'da 1'nci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki endüstriyel yıkama fabrikasının buhar kazanında dün patlama meydana gelmişti. Fabrikanın bir bölümünde göçüğe neden olan patlamada iki kadın işçi hayatını kaybetmiş, 27 işçi de yaralanmıştı. Yaralılardan 27 yaşındaki Ali Çin de tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı