Kocamın Ailesi son bölüm ekrana kilitledi

Ekranların sevilen dizisi Kocamın Ailesi son bölümü ile dün akşam Fox TV ekranlarında sizlerle oldu. Kocamın Ailesi son bölümde neler oldu?

Kocamın Ailesi son bölüm ekrana kilitledi
Kocamın Ailesi son bölüm ekrana kilitledi
GİRİŞ 21.11.2014 09:07 GÜNCELLEME 21.11.2014 09:07

Kocamın Ailesi 20. bölümü izleyici karşısında oldu. Yeni bölümde apartmanda yeni maceralar yaşandı. Kocamın Ailesi yeni bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Fox TV ekranlarında sizlerle oldu


Kocamın Ailesi 20.bölümde neler oldu?

Tarık evden çıkarılmak istendiğini öğrendiğinde Ar ailesine iyiden iyiye kırılır. Pelin ve Mukadder, Tarık’ın kalması için ne yapacaklarını düşünürken, aileye Fatih’ten sürpriz bir ziyaret var. Gazanfer’in başı ise bu kez gerçekten büyük belada. Tüm bunlar olurken sezgilerinin peşinden giden Mukadder de, işlerin tahmin ettiğinin çok ötesinde olduğunu öğrenir.

Selen Seyven Kocamın Ailesi'nden kovuldu mu?

Ünlü oyuncu Selen Seyven’in, rol aldığı Kocamın Ailesi dizisinden kovulduğu iddia edilmişti. Dizinin yapımcısı Banu Akdeniz, Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandı ve dizinin akıbeti hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı…

Ünlü yapımcının açıklamaları şöyle;

"DİZİ YALNIZCA SELEN SEYVEN’DEN İBARET DEĞİL"

Çıkan haberlerden dolayı şaşkınlık içindeyim. Dizimizde rol alan diğer oyunculara haksızlık yapılıyor. Dizi yalnızca Selen Seyven’den ibaret değil Dizinin reytinglerinde düşüş yok.

"YALNIZCA SELEN SEYVEN’LE SÖZLEŞME YENİLEMEDİK"

Ekip içerisinde hiç kimsenin birbiriyle bir problemi yok. Bütün oyuncular birbiriyle uyum içinde.Bütün oyuncularımızla 13 bölüm anlaşma yaptık, yalnızca Selen Seyven’le sözleşme yenilemedik çünkü karşılıklı devam etmeme kararı aldık

"YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Kanalla sözleşmemizi yeniledik ve yolumuza devam ediyoruz. Selen Seyven’in yerine Yeliz Kuvancı’yı aldık. Bu bir aile dizisi olduğu için tek kişi üzerine kurulu bir dizi değil. Dizinin bitme gibi bir durumu da söz konusu değil.

KOCAMIN AİLESİ KONUSU:

Çocuğu olmayan modern bir aile ile 25 senedir çocuklarından birisi kayıp olan geleneksel ve sayıca kalabalık bir aile aynı apartmanda komşu olursa neler olur? Tolga babası ve annesiyle hiç tanışmamış ve onların özlemlerini her gün içinde duyan birisidir. Bu yüzden de komşu aileye hemen ısınır. Eşi Yonca ise bu duruma adapte olamaz. Bütün bunlara iki aileyi bir şekilde ortak bir paydada buluşturacak olaylar da devreye girer.

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ 

http://www.fox.com.tr/Kocamin-Ailesi/izle

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı