Astsubayın katil zanlıları adliyede

Diyarbakır'da eşi ile pazar alış verişi yaparken şehit edilen Astsubay Aydoğdu'yu vurduğu iddiası ile yakalanan iki kişi adliyeye sevkedildi

Astsubayın katil zanlıları adliyede
Astsubayın katil zanlıları adliyede
GİRİŞ 20.11.2014 17:25 GÜNCELLEME 20.11.2014 17:25

Diyarbakır'da eşi ile pazar alış verişi yaparken, uğradığı silahlı saldırıda şehit edilen Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'yu vurduğu iddiası ile Muğla'da gözaltına alınan 30 yaşındaki Yunus Emre T. ile İstanbul'da yakalanan amcasının oğlu 26 yaşındaki Yunus T., Adana'da adliyeye sevk edildi.

Olay yerinden toplanan boş kovanların balistik incelemesi sonucu, aynı tabancanın Adana'da da torbacı çatışmasında kullanıldığı ortaya çıkınca bu olayla ilgisi olduğu belirlenen Yunus Emre T. Muğla'nın Ortanca İlçesi'nde gözaltına alınarak Adana'ya getirildi. Bu kişi ile birlikte hareket ettiği ileri sürülen kuzeni Yunus T. de İstanbul'da gözaltına alınarak Adana'ya gönderildi.

SUÇLAMAYI REDDETTİLER

Adana Emniyet Müdürlüğü'nde, terör örgütü üyeliği, Adana'daki torbacı çatışması ve astsubayın şehit edilmesiyle ilgili sorgulanan 2 kuzen suçlamaları kabul etmedi. Astsubay Nejdet Aydoğdu'nun şehit edilmesiyle bir ilgilerinin olmadığını ileri süren 2 şüpheli, tabancanın da kime ait olduğunu bilmediklerini iddia etti. Yunus Emre T. ile Yunus T., ifadelerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!