Isparta'da otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 2 yaralı

Darıderesi Barajı havzasında 60 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobildeki bir kişi hayatını kaybetti, sürücü ile aracın bulunduğu gitmeye çalışırken uçuruma düşen sürücünün babası yaralandı

Isparta'da otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 2 yaralı
Isparta'da otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 2 yaralı
GİRİŞ 20.11.2014 23:02 GÜNCELLEME 20.11.2014 23:02

Isparta'da Darıderesi Barajı havzasındaki uçuruma yuvarlanan otomobildeki bir kişi öldü. Sürücü ve olay yerine gelen sürücünün babası, uçuruma düşerek yaralandı.

Mehmet Burak Yıldırım'ın, Darıderesi Barajı havzasında yol kenarına park etmeye çalıştığı 32 AB 648 otomobil, yağışın da etkisiyle kayganlaşan yolda yaklaşık 60 metre yükseklikten barajın su çıkış kanalına düştü.

Otomobildeki Fatma Ceren Ölmez, olay yerinde hayatını kaybetti. sürücü Yıldırım yaralandı. Vücudunda sıyrıklar oluşan Yıldırım'ın haber vermesi üzerine kaza yerine gelen babası Orhan Yıldırım, aracın bulunduğu yere gitmek isterken dengesini kaybederek uçuruma yuvarlandı.

112 Acil Servis, AFAD ve Isparta Belediyesi ekiplerince sürücü Yıldırım, ardından da babasını uçurumdan çıkarıldı. İlk müdahaleleri ambulansta yapılan yaralılar, Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi