Bağdat'taki kaza için Türkiye'den jet adım

Bağdat'taki kazada yaralanan Başbakanlık görevlileri Candemir ve Karabatak Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi

Bağdat'taki kaza için Türkiye'den jet adım
Bağdat'taki kaza için Türkiye'den jet adım
GİRİŞ 21.11.2014 02:03 GÜNCELLEME 21.11.2014 02:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Bağdat şehir merkezine getiren konvoyda meydana gelen kazada yaralanan Başbakanlık görevlileri Lokman Candemir ve Ahmet Karabatak, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Candemir ve Karabatak'ın iki ayrı ambulansla hastaneye getirilişi sırasında Başbakanlık görevlilerinin hazır bulunduğu görüldü. Ambulansların gelişi sırasında, hastanenin güvenlik görevlileri, gazetecilerin görüntü almalarını engellemeye çalıştı.

Candemir ve Karabatak, Bağdat'ta meydana gelen kazanın ardından ambulans uçaklarla Ankara'ya getirilmişlerdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    yakın geçmişte antalayada bir turist kaza geçirir,ülkesinden bir uçak,helikopter alır gelir götürür ve vatandaşına nasıl değer veriyorlar diye iç çekerdik..Şimdi kaç tane anbulans helikopterimiz,uçağımız var.. kış aylarında doğuda kurtarılan insanları eskiden göremezdik..paletli anbulanslar var..bunlar bile bu hükümetin karnesini pekiyi ile almasına yeter..bunlar şu oniki yılda olan gelişmeler.daha düne kadar yoktu..bu hükümetin kıymetini ancak aklıselim kafa ile,gerçekten samimi düşüneler taktir edebilir..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı