Çadır altında kaldırım yapıyorlar

Kayseri'nin merkez Kocasinan ilçesinde, kaldırım taşı döşeme çalışmaları, kötü hava şartları nedeniyle aksamaması için çadır altında yapılıyor

Çadır altında kaldırım yapıyorlar
Çadır altında kaldırım yapıyorlar
GİRİŞ 21.11.2014 11:45 GÜNCELLEME 21.11.2014 11:45

Kayseri'nin merkez Kocasinan Belediyesi, kaldırım taşı döşeme çalışmalarını kötü hava şartları nedeniyle çadır altında sürdürüyor.

Belediyenin kaldırım işini alan şirket, geliştirilen sistemle yağışlı havalarda belediyeye ait çok amaçlı çadırın altında kaldırım çalışması yapıyor.

Yeni sistem Kocasinan Belediyesinin önündeki kaldırım çalışmaları sırasında yağmur yağması nedeniyle ilk kez uygulandı.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kaldırım çalışması yapan işçileri ziyaret ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Çelik, yeni sistemle çalışmaların daha çabuk tamamlanacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Kocasinan Belediyesinin iş bitiriciliği başkanından, daire müdürüne, müteahhidine kadar yansıyor. Çalışan firmanın sahibi böyle bir formül bulmuş. Belediyemizin önündeki kaldırım taşı döşeme çalışmalarının bir an önce bitmesi gerekiyordu. Bizim çok amaçlı çadırımızı buraya kurmuşlar. Altında çalışarak işleri sürdürüyorlar. İşler bittikçe çadır rayları sayesinde kolayca hareket ediyor. Böyle kesintisiz çalışma yapıldığı için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Şirket yetkilisi Ahmet Öztoprak ise belediye yetkililerine, kendilerine sağladıkları kolaylıktan dolayı teşekkür ederek, "Olumsuz hava şartlarına rağmen biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çadır sistemi sayesinde normal zamandaki hızımızda kaldırım yapabiliyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek