"Hayvanlara eziyet edene hapis cezası geliyor"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, , "Hayvanlara eziyet edenlere sadece para cezası değil, gerekirse hapis cezasını da gelecek" dedi.

GİRİŞ 21.11.2014 13:25 GÜNCELLEME 21.11.2014 17:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hayvanlara eziyet edenlere sadece para cezası değil, gerekirse hapis cezasını da getiren bir kanun genel kurulda bekliyor" dedi.

Eroğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra'da yaptırılan Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

PİŞMANİYE ADLI KÖPEĞİ SAHİPLENDİ

Mikroçip takılan bir köpekte tespit uygulaması yapan Eroğlu, "pişmaniye" adlı köpeği sahiplendi.

Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 5 yıldızlı hayvan bakım evi yapıldığını belirterek, merkezde bütün modern cihazların bulunduğunu söyledi.

YORUMLAR 3
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    inşallah uygulanır bu ceza... bazı yorumlar apartmanın 8 katında köpek beslemek,hayvanı giydirmek eziyet demiş,hayvan beslemedikleri için bilmiyorlar herhalde. apartmanın değil 8 katında,20 katında bile beslenen ,üstüne kat kat giysiler giydirilen bir hayvanın RAHATI,sokaklarda türlü tehlikeye maruz,aç ve susuz,kışın soğukla,yazın sıcakla mücadele eden,kalacak yeri olmayan bir sokak hayvanından bin kat iyidir . yorumcular evde beslenen hayvanlara yorum yapmayı bıraksınlarda,hayvan barınaklarında,sokaklarda yaşıyan hayvanların haline yorum yapsınlar.
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    hayvanları alıp çocuklarına hediye veriyorlar sonra ne oluyor bir bakışta kapı dışarı ve sokak hayvanı oluyor. yeri olan bakabilecek olan hayvan beslesin. bir de hayvanlara giyecek giydiriyorlar ve hayvanın tüm hareket serbestisini kaybettiriyorlar
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    hayvan seveniz diye köpek alıyor ve apartımanın 8 katında kapalı besliyorlar o hayva na yapılan en büyük eziyetlerden biridir bu hareket !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma