AA Erbil ofisinin açılması

IKBY Başbakan Yardımcısı Talabani: "Erbil'de ofis açan Anadolu Ajansı'nı tebrik ediyoruz. Bu ofisinin burada açılıyor olması halkımızın ve hükümetimizin doğru bilgi alması yönünde atılmış çok önemli bir adımdır"

AA Erbil ofisinin açılması
AA Erbil ofisinin açılması
GİRİŞ 21.11.2014 15:03 GÜNCELLEME 21.11.2014 15:03

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakan Yardımcısı Kubat Talabani, "Erbil'de ofis açan Anadolu Ajansı'nı tebrik ediyoruz. Bu ofisinin burada açılıyor olması halkımızın ve hükümetimizin doğru bilgi alması yönünde atılmış çok önemli adımdır" dedi.

Talabani, AA Erbil ofisinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Burada olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ayrıca, Türk hükümeti heyetinin gelişinden oldukça mutlu olduk. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve diğer hükümet yetkililerinin huzurunda hepinize hoşgeldiniz diyorum" şeklinde konuştu.

"Bu ofisinin, burada açılıyor olması halkımızın ve hükümetizin doğu bilgi alması yönünde atılmış çok önemli bir adımdır" ifadesini kullanan Talabani, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı'nın ne kadar etkin olduğuna ben ve bakan arkadaşlarım yakinen şahidiz. O nedenle kendilerini tebrik ediyoruz. Haberlerini farklı dillerden abonelerine iletiyor olması da takdire şayandır. Bu adımın, gazetecilik mesleğinin gelişmesini de beraberinde getirmesini diliyoruz. Ayrıca bugün etraflıca toplantı yapma imkanı bulduğumuz heyetin gelişi, iki taraf arasındaki ilişkiler için çok önemlidir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu