Sakarya'da uyuşturucu operasyonu

Sakarya'da bir kamyonette yapılan aramada, 6 kilo 480 gram esrar ile 1 tabanca ele geçirildi. Şüphelilerin üzerinde elde edilen 26 in liraya ise uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilerek el konuldu.

Sakarya'da uyuşturucu operasyonu
Sakarya'da uyuşturucu operasyonu
GİRİŞ 21.11.2014 16:02 GÜNCELLEME 21.11.2014 16:02

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Pamukova geri dönüşüm tesislerinde bir kamyoneti durdurdu.

Araçta yapılan aramada, 4 çuval içerisinde 6 kilo 480 gram esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan D.G. (46), İ.G. (43) ve M.G. (19) adlı şüphelilerin üzerinde yapılan aramda ise uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 26 bin 250 lira paraya el konuldu.

Aramada, P.K. adına düzenlenmiş ancak üzerinde şüphelilerden D.G'nin fotoğrafının yapıştırıldığı tespit edilen sahte sürücü belgesi ile İ.G'nin üzerinde ise 1 tabanca, 45 dolu fişek ve 2 şarjör ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar D.G, İ.G ve M.G, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri
Almanya Cumhurbaşkanı, soykırımcı İsrail'e desteği nedeniyle İstanbul'da protesto edildi