Okul hizmetlisinden öğrencilere dayak iddiası

Aydın'ın Buharkent ilçesindeki ortaokulda hizmetlinin 5 öğrenciye "sıra dayağı" attığı iddia edildi

Okul hizmetlisinden öğrencilere dayak iddiası
Okul hizmetlisinden öğrencilere dayak iddiası
GİRİŞ 21.11.2014 16:32 GÜNCELLEME 21.11.2014 16:32

Aydın'ın Buharkent ilçesi'ndeki ortaokulda görevli hizmetli E.Y.'nin (45) 5 öğrenciye "sıra dayağı" attığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Zafer Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi M.B, ailesine okulda hizmetli olarak görev yapan E.Y'nin kendisini ve arkadaşları O.Y, M.K, Ş.S. ve T.B'yi okulun bodrum katındaki kazan dairesinde kilitleyerek sopayla dövdüğünü anlattı. M.B'nin ve durumu öğrenen diğer öğrencilerinin aileleri polise başvurarak, E.Y. ve olayı bildiği halde müdahale etmediği iddia edilen okul müdür yardımcısı M.K'den şikayetçi oldu.

Olayın duyulmasının ardından öğrenci M.D'nin ailesi, bir gün önce de çocuklarının hizmetli E.Y. tarafından dövüldüğünü öğrendiğini bildirerek polise başvurdu.

E.Y'nin polisteki ifadesinde öğrencilere sadece birer defa vurduğunu söylediği, müdür yardımcısı M.K.'nın da olaydan haberdar olmadığını söylediği öğrenildi.

Soruşturma başlatıldı

Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını, bir müfettişin görevlendirildiğini bildirdi.

Töre, "Olay bizzat Aydın Valimiz Erol Ayyıldız ve bizlerin yakın takibinde. Çok istemediğimiz, çok üzüntü verici bir olay. Öğrencilerimizin ve velilerin ifadeleri alındı. Soruşturma sürüyor. Soruşturmanın akıbeti açısından hizmetliyi açığa alacağız" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri