Evde sağlık hizmeti alan 103 yaşındaki kadına sürpriz doğum günü

Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin evde sağlık hizmetinden yararlanan 103 yaşındaki kadının doğum günü kutlandı

Evde sağlık hizmeti alan 103 yaşındaki kadına sürpriz doğum günü
Evde sağlık hizmeti alan 103 yaşındaki kadına sürpriz doğum günü
GİRİŞ 21.11.2014 17:19 GÜNCELLEME 21.11.2014 17:19

Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından 103 yaşına giren Muzaffer Canki için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Başhekim Prof. Dr. Ümit Başar Semiz ve Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Rıza Murat Himoğlu, evde sağlık hizmeti verilen Canki'yi ziyaret etti.

Semiz ve Himoğlu, 103 yaşına giren Canki için yanlarında doğum günü pastası da götürdü. Pastayı kesen Canki, çok şaşırdığını belirterek sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Başhekim Semiz, yaptığı açıklamada, Muğla'da 2010 yılından itibaren faaliyette olan evde sağlık biriminin iki ekiple 260 kişiye hizmet verdiğini söyledi. Semiz, sağlık biriminin ev ortamında muayene, tedavi, tetkik, pansuman, sonda, fizyoterapi gibi uygulamalar yaptığını anlattı.

Himoğlu da insan sağlığına yapılan hizmetin en büyük hizmet olduğunu ifade etti. Evde sağlık hizmetlerini çok önemsediklerini vurgulayan Himoğlu, "Evde sağlık hizmet birimlerimizi personel, araç ve ekipman yönünden güçlendirdik. Amacımız en kaliteli sağlık hizmetini hastalarımızın ayağına götürmek" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!