Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Sakarya'da

Bakan İslam: - "Sayenizde futbolu öğrenmeye başladım. Maçlarda bulunsak da bulunmasak da nasıl şehrin ablası olmaya karar verdiysek, bundan sonra takımımızın da ablasıyız. Maçlarda olsak da olmasak da ablalığımız bakidir"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Sakarya'da
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Sakarya'da
GİRİŞ 21.11.2014 17:37 GÜNCELLEME 21.11.2014 17:37

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakaryaspor sayesinde futbolu öğrenmeye başladığını belirterek, "Maçlarda bulunsak da bulunmasak da nasıl şehrin ablası olmaya karar verdiysek, bundan sonra takımımızın da ablasıyız. Maçlarda olsak da olmasak da ablalığımız bakidir" dedi.

Sakaryaspor Kulübünün Rüstemler Tesisi'ni ziyaret eden İslam, burada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Kulüpteki sorun kendisine aktarılıncaya kadar futboldan çok anlamadığını anlatan İslam, Sakaryaspor'un, tarihi geçmişe sahip takımlardan olduğunu, o nedenle konuya el attıklarını kaydetti.

Kendisine "elinin hamuruyla bu işe karışma" denildiğini aktaran İslam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok kararlı davrandık ve dedik ki 'bu işin hamuru, çamuru yok. Bu iş, bizim işimiz. Bu işi hep beraber kurtarmamız gerekiyor.' Akıllıca planlar yapıldı. İşle ilgili herkes yüreğini koydu. 'Evet, geldiğimiz nokta kötü bir nokta ama buradan çıkış vardır, o çıkışı bizim bulmamız gerekir' diye düşündük. Herkes gerçekten hamiyetli davrandı."

İslam, pek çok şehir takımının başaramadığı noktada olduklarını ifade ederek, başlangıç noktasında olduklarını, daha yapılması gereken çalışmalar bulunduğunu söyledi.

"Bu başlangıcı çok iyi değerlendirmemiz lazım" diyen İslam, "Bundan sonraki süreç artık takıma, arkadaşlarımız, antrenörlerimiz ve kulüp başkanımızın çalışmasına kalıyor. Bu çalışmaların son derece iyi olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

İslam, çok çalışıp maçlardan galip geleceklerini ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sayenizde futbolu öğrenmeye başladım. Maçlarda bulunsak da bulunmasak da nasıl şehrin ablası olmaya karar verdiysek, bundan sonra takımımızın da ablasıyız. Maçlarda olsak da olmasak da ablalığımız bakidir. Sizlerle beraberiz, sizlerin yanınızdayız, başarılarınızla iftihar edeceğiz. Bir kere daha aynı pozisyona düşmemek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz."

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın ve taraftar grubu Tatangalar, İslam'a atkı ve forma hediye etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması