Türk askerinin peşmergeyi eğittiği kamp

Türk askerinin peşmergeyi eğittiği kamp ilk kez görüntülendi.

GİRİŞ 22.11.2014 01:11 GÜNCELLEME 22.11.2014 01:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'ye hareket etmeden önce Kuzey Irak'ın Diyana bölgesindeki peşmerge eğitim kampını ziyaret etti. Orada yetkililerden brifing alan Başbakan Davutoğlu peşmergenin eğitimini de yerinde izledi.

Peşmerge Bakanı Mustafa Seyid Kadir ile birlikte kampı ziyaret eden Davutoğlu burada yetkililerden bilgi aldı ve eğitim programlarını yerinde inceledi. Başbakan Davutoğlu’na Peşmerge eğitim kampını ziyarette İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan eşlik etti.

YORUMLAR 15
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah ilerde başımıza dert olmazlar !
    Cevapla
  • kenidmizi sasirdik iyice 9 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadas neden bunlari egityoruz brakalim isid temzilesin hepsnini
    Cevapla
  • mahmut güven 9 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır israil abb rusya vs gibi ülkelerin üzerinde durduğu bir savaş stratejisidir eğit donat cepheye yolla türkiye cumhuriyeti bir şekilde sınırlarını korumak zorunda bunuda en az zaiyatla ve aktif bir şekilde yapmanın tek yolu budur.türk silahlı kuvvetleri tecrübeli bir ordudur masada başka alternatifleride illaki vardır ancak neden asker gönderesiniz ne için savaştığınız bile bellideğilken.yakın zamanda pkk pyd ırak kürt yönetiminin nasıl işid gibi bir ordu karşısında dağıldığını hezimete ugradığını gördük olası bir cephe savaşında türkiyeye sınırı olan hiçbir devlet ordumuzun ve milletimizin önüne geçemez ancak algısal operasyonlarla asimile sürecine girmiş zihinlerle en güçlü milletler dahi acziyet gösterebilirler.
    Cevapla
  • murat diniz 9 yıl önce Şikayet Et
    Ingiliz alman egitsin aman biz karismayalim diye dusunuyor bazi yorumcular sanirim
    Cevapla
  • NOLUYOR???? 9 yıl önce Şikayet Et
    bu eğitim ne? neden eğitiliyorlar? neden bilgilerimizi taktiklerimizi öğretiyoruz? yarın benim askerime sıksın ülkemi bölsün kendi cumhuriyetini ilan etsinler die mi??? Rabbim vatanımızı bölenlere-buna niyet edenlere fırsat vermesin!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Maskeli saldırgan yalnız değilmiş! Tribün görüntüleri ortaya çıktı
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?