Kızılyıldız taraftarının öldürülmesi

Kızılyıldız Basketbol Kulübü, Galatasaray Liv Hospital ile dün akşam yaptıkları maç öncesi çıkan olayda bıçaklanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Sırptaraftar için başsağlığı mesajı yayımladı

Kızılyıldız taraftarının öldürülmesi
Kızılyıldız taraftarının öldürülmesi
GİRİŞ 22.11.2014 10:23 GÜNCELLEME 22.11.2014 10:23

Kızılyıldız Basketbol Kulübü, Galatasaray Liv Hospital ile dün akşam İstanbul'da yaptıkları THY Avrupa Ligi maçı öncesi çıkan olayda bıçaklanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Sırbistan uyruklu taraftar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün resmi internet sitesinde "Kızılyıldız taraftarı İstanbul'da öldürüldü" başlığıyla yayımlanan mesajda, 25 yaşındaki Marko İvkoviç'in dün gece İstanbul'da bıçaklanarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Taraftarın, Türkiye'ye Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasındaki maçı izlemek için gittiği ve "Türk holiganların" bıçaklı saldırısı sonucunda hayatını kaybettiği iddia edildi.

Açıklamada, taraftarın ailesine, yakınlarına ve arkadaşlarına başsağlığı dilendi.

Olay

İki takım arasında oynanan maç öncesinde, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun 1 No'lu kapısının önünde, saat 19.30'da henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada 25 yaşındaki Marko İvkoviç isimli Kızılyıldız taraftarı, kalbine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanmıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırmıştı.

İvkoviç, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...