Ordu'da hayat felç, 150 evi su bastı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, bu sabaha karşı başlayan sağanak yağış sonucu etkili olan sel hayatı olumsuz etkiledi.

Ordu'da hayat felç, 150 evi su bastı
Ordu'da hayat felç, 150 evi su bastı
GİRİŞ 22.11.2014 17:31 GÜNCELLEME 22.11.2014 17:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yaşanan sel nedeniyle Samsun-Ordu karayolu sular altında kalınca ulaşım tek şeritten kontrollü bir şekilde verildi. Yaklaşık 150 ev ve iş yerini su bastığı öğrenilirken, kentin işlek caddelerinde araçlar sular içinde mahsur kaldı.

EVLERİ SU BASTI

Polis ve itfaiye ekipleri gelen yoğun ihbarlar üzerine vatandaşlara yardım için harekete geçti. Özellikle Dolunay Mahallesi, Evkaf Mahallesi ve Fatih Mahallesi’nde yollar sel nedeniyle taş parçaları ile dolarken evleri de su bastı.

ORDU'DA SEL HAYATI FELÇ ETTİ

Evlerini su basan vatandaşlar ise "Aniden gelen yağmur ve sel suları evimize kadar girdi. Çok mağdur olduk. Tüm eşyalarımız sele teslim oldu. Sabah 05.00 sıralarında başladı ve gerçekten çok mağdur olduk" dedi. Ayrıca ilçede bulunan Dolunay Mesleki ve Anadolu Lisesi bahçesi sel nedeniyle sular altında kaldı. Yetkililerin, su baskınlarına karşı ilçe genelindeki çalışmaları devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    nasıl olsa biz kendi yaramızı kendimiz sararız değil mi? öteki türkiyenin evlatlarından selam olsun
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    her kıs aynı haberleri görüyoruz. İstinasız Edirne, İstanbul, Ankara, İzmir, Ordu, Rize, Giresun, Samsun vs. sürekli bi şiddetli yağmurda sel basıyor. Ve hiç belediye ayrımı yapmıyorum Akp lisdie var Chp liside. O zaman sorun vatandaşta kardeşim. Sen kendi gücünün farkına varmazsan daha çok çekersin. Yapılacak iş belli 4 yılda bir değiştirceksin ki seçimini başkanlar ceket atsak kazanırız demesinler. İzmirdemisin ver akp ye ankaradamsın ver chp ye de görsünler bi bakalım çalışmıyolar mı hala bidahaki seçim ver başka bir partiye. Ama biz yemin etmiş gibi ne olursa olsun hep aynı partiye atıyoz e ceremesinide yine biz çekiyoruz. Yarın yine bu saydığım yerleri sel basacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu