Karabük'teki cinayet

Eskipazar ilçesinde, darp sonucu yaşlı çiften birisinin ölümüne diğerinin ise ağır yaralanmasına neden olduğu iddia edilen 3 şüpheli, Gaziantep'te gözaltına alındı

Karabük'teki cinayet
Karabük'teki cinayet
GİRİŞ 22.11.2014 17:40 GÜNCELLEME 22.11.2014 17:40

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, darp sonucu yaşlı çiften birisinin ölümüne diğerininde ağır yaralanmasına neden olduğu iddia edilen 3 Suriyeli şüpheli, Gaziantep'te düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 19 Kasım Çarşamba günü Yeni Mahalle Mehmet Ali Şahin Caddesi'ndeki evlerinde darp edilerek öldürülen Rahmi (64) ve ağır yaralanan eşi Halime Kayacuk (63)'un darp edilmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün oluşturduğu özel ekibin yürüttüğü soruşturma kapsamında, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarından eşkali belirlenen 3 zanlının Gaziantep'e geldiği yönünde bilgiye ulaşıldı.

Bu kapsamda Gaziantep Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Karabük Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir depoya operasyon düzenledi.

Operasyonda, Suriye uyruklu oldukları belirlenen Abdulcabbar Abbud, Derviş Dakka ve Muhammed Zehra gözaltına alındı.

Yanlarında öldürdükleri iddia edilen Rahmi Kayacık'a ait olduğu belirlenen cep telefonu ve bir bıçakla yakalanan zanlılar, emniyetteki ilk sorgulamalarında suçlarını itiraf etti.

Zanlılar, daha sonra Karabük'e gönderildi.

Olay

Yeni Mahalle Mehmet Ali Şahin Caddesi'ndeki 4 katlı apartmanın birinci katında oturan Rahmi (64) ve Halime Kayacuk (63) çiftinden bir süre haber alamayan oğulları Yavuz Kayacuk, 19 Kasım Çarşamba günü telefonla komşularını arayarak yardım istemiş, eve giden komşuları kapının açılmaması üzerine polis ekiplerini çağırmış, çilingirle kapısı açılan evde, Rahmi Kayacuk'un öldüğü, eşi Halime Kayacuk'un ise ağır yaralı olduğunun belirlenmesi üzerine kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada