Drumstick sporu ilk kez Kayseri'de

Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri AŞ Genel Müdürü Üstünel: - "Fitness klasikleşen standart egzersizleriyle kimi üyelerimiz için sıkıcı hale geliyor. İlk kez ABD'de başlayan drumstick sporunun eğitimlerini Kayseri'de başlatıyoruz"

Drumstick sporu ilk kez Kayseri'de
Drumstick sporu ilk kez Kayseri'de
GİRİŞ 22.11.2014 19:05 GÜNCELLEME 22.11.2014 19:05

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri AŞ, ABD'de uygulanan drumstick sporunu Türkiye'de ilk kez Kayseri'de spor salonlarına taşıdı.

Spor Etkinlikleri AŞ Genel Müdürü Ali Üstünel, Talas Spor Merkezi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserililerin spora daha fazla zaman ayırmaları için birçok farklı aktivite gerçekleştirdiklerini söyledi.

Havaların soğumasıyla spor salonlarına olan ilginin de arttığını belirten Üstünel, özellikle fitness salonlarındaki sporları daha eğlenceli hale getirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Bu kapsamda drumstick sporunu salonlarda uygulamaya başladıklarını anlatan Üstünel, şunları kaydetti:

"Fitness klasikleşen standart egzersizleriyle kimi üyelerimiz için sıkıcı hale geliyor. İlk kez ABD'de başlayan drumstick sporunun eğitimlerini Kayseri'de başlatıyoruz. İki adet sopa ile yapılan eğlenceyi egzersizle birleştiren bu aktivitenin eğitimlerini kendi hocalarımıza verdik. Drumstick sporu, müzik eşliğinde ritm tutarak sopalarla yapılan bir etkinlik. Çeşitli hareketlerle spor eğlenceli bir hale geliyor."

Drumstick eğitmeni Dilek Türkoğlu ise bu spor sayesinde vücuttaki tüm kasların çalıştığını belirtti.

Spor salonundakiler, eğitmen eşliğinde ellerindeki iki sopa ile ritm tutarak egzersiz hareketleri yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!