Çankırı'da Mehmetçik Dershanesi açıldı

Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Çankırı'da Mehmetçik Dershanesi açıldı.

Çankırı'da Mehmetçik Dershanesi açıldı
Çankırı'da Mehmetçik Dershanesi açıldı
GİRİŞ 22.11.2014 20:03 GÜNCELLEME 22.11.2014 20:03

Üniversiteye hazırlık kurslarına katılan 219 öğrenciye, 6 branşta toplam bin 214 adet konu anlatımlı ders materyali, Vali Vahdettin Özcan ve beraberindekiler tarafından dağıtıldı.

Vali Vahdettin Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte görev yapan asteğmen ve kısa dönem askerlerden oluşan öğretmen kadrosu tarafından öğrencilere kurslar verildiğini belirtti.

Kursları, İl Özel İdaresi olarak desteklediklerini vurgulayan Özcan, şunları söyledi:

"İl Özel İdare desteği ile bugün 219 öğrenciye 6 branşta toplam bin 214 adet konu anlatımlı ders materyali, konularına göre yaprak testleri dağıttık. Öğrencilerimiz yıl içinde 4 kez sınava tabi olacaklar. Tüm öğrencilere başarılar diliyorum. İl Özel İdaresi olarak eğitim desteklerimiz, katkılarımız bitmeyecek. Biz her daim Milli Eğitim camiasının yanında olacağız."

Öğrencilerden Doğan Çelikel, dershanedeki eğitimden çok memnun olduğunu belirtti.

Birçok arkadaşıyla güzel bir ders çalışma ortamı oluşturduklarını ifade eden Çelikel, "Arkadaşlarımız gelip, burada eğitim görüyor. Oldukça güzel dersler anlatılıyor. İnşallah hepimiz başarılı olacağız" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu