Tır'ın çarptığı bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Zeytinburnu Sahil Yolu’nda, Yenikapı istikametine giden bir tırın çarptığı bisikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Tır'ın çarptığı bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Tır'ın çarptığı bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti
GİRİŞ 23.11.2014 03:30 GÜNCELLEME 23.11.2014 03:30

Edinilen bilgilere göre, Kennedy Caddesi üzerinde Zeytinburnu Yenikapı istikametine ilerlemekte olan 34 FC 2098 plakalı tır, ters istikamette bisikletiyle Yenikapı-Zeytinburnu istikametinde ilerlemekte olan Vedat Koymalı'ya (38) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola fırlayan Vedat Koymalı hayatını kaybetti.

Vedat Koymalı ile birlikte, kendi bisikletiyle evine dönmekte olan Mustafa Yılmaz, arkadaşının ölümü nedeniyle fenalık geçirdi. Polis ekipleri Mustafa Yılmaz'ı ifadesini almak için karakola götürdü. Bisikletliye çarpan tırın lpg taşıyan bir tanker olduğu öğrenildi.

Çevredeki vatandaşlar bisikletlilerin kaldırımda ilerlemekte olduğunu ve Vedat Koymalı'ya çarpan tırın durmayarak olay yerinden kaçtığını iddia etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Koymalı'nın cesedi yapılan incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Vedat Koymalı’nın arkadaşı Mustafa Yılmaz (44) ile birlikte balık tuttuktan sonra bisikletleriyle Ataköy’deki evlerine gitmekte olduğu öğrenildi. Olayı duyarak olay yerine gelen Koymalı'nın yakınları fenalık geçirdi.

Polis, kaçan tır sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi