Monako Prensliğinin ikizleri aralık ayında gelecek

Prens 2. Albert gelecek ay ikiz babası oluyor

Monako Prensliğinin ikizleri aralık ayında gelecek
Monako Prensliğinin ikizleri aralık ayında gelecek
GİRİŞ 23.11.2014 12:42 GÜNCELLEME 23.11.2014 12:42

Monako Prensliği'nin ilk bebekleri gelecek ay doğabilir.

Magazin dergisi Hello'ya röportaj veren Prens 2. Albert, bebeklerin gelecek ay doğabileceğini söyledi.

Doğum haberinin her bir bebek için 21 pare top atışıyla duyurulacağını ifade eden Albert, kesin tarihin resmi açıklamayla duyurulacağını belirtti. Albert, bebeklerin Noel döneminde doğmasının beklendiği ancak daha erken gelme ihtimallerinin de olduğunu kaydetti.

Prens Albert Monaco, Matin gazetesine verdiği başka bir röportajda da bebeklerin cinsiyetiyle ilgili "Prenses muhtemelen bebeklerin cinsiyetini biliyor ama bana söylemiyor" dedi.

Albert, "İnsanın hayatta böyle hoş sürprizler her zaman karşısına çıkmıyor. O nedenle ben de bebeklerin cinsiyetini doğumdan önce öğrenmeyi tercih etmiyorum" ifadelerini kullandı.

Bebeklerin cinsiyeti resmi olarak henüz bilinmese de ikisinin de erkek olması durumunda tahta hangisinin geçeceği tartışma konusu oldu. Zira Monako Anayasası'na göre, ilk doğan erkek çocuk varis olarak kabul ediliyor. Ayrıca ikizler, Prenslikte doğan ilk bebekler olacak.

Güney Afrika asıllı olimpiyat yüzücüsü 36 yaşındaki Charlene Wittstock ve 56 yaşındaki Prens 2. Albert, 2011'de evlenmişti. Prens Albert'in iki çocuğu daha bulunuyor ancak çocuklar evlilik dışı ilişkilerden olduğu için Prenslikte varis olarak kabul edilmiyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi