Antalya'da fabrikada meydana gelen patlama

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, organize sanayi bölgesindeki fabrikada meydana gelen patlamada yaralanan işçileri hastanede ziyaret etti

Antalya'da fabrikada meydana gelen patlama
Antalya'da fabrikada meydana gelen patlama
GİRİŞ 23.11.2014 13:08 GÜNCELLEME 23.11.2014 13:08

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3 kişinin öldüğü ve 26 kişinin yaralandığı patlama sonrası hastanede tedavi gören işçilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Türel, Döşemealtı ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada meydana gelen patlamada yaralanan ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret etti.

Patlamada ağır yaralanan ve yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Yaşar Kapar'ın yakınlarıyla görüşen Türel, olay nedeniyle çok üzüntülü olduğunu belirtti. Kaza anından itibaren bütün gelişmeleri takip ettiğini anlatan Türel, her türlü sıkıntılarını çözmeye hazır olduklarını bildirdi.

Yaralı işçi Murat Kaçar'ı da ziyaret eden Türel, daha sonra yaralı işçilerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Antalya'da geçen hafta 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki endüstriyel yıkama fabrikasının buhar kazanında patlama meydana gelmiş, patlamada iki kadın işçi olay yerinde, bir işçi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor