CHP Grup Başkanvekili Gök:

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanlış hesabı nihai yargı karar mercii konumundaki Yargıtay'dan dönmüştür. Özhaseki'nin şimdi kaybettiği davadaki parayı eksiksiz ve faizleriyle birlikte ödemesi gerekir" değerlendirmesinde bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Gök:
CHP Grup Başkanvekili Gök:
GİRİŞ 23.11.2014 13:11 GÜNCELLEME 23.11.2014 13:11

Gök, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ndeki yolsuzluk iddiaları üzerine başlayan yargı sürecinin Yargıtay'dan çıkan kararla tamamlandığını ifade etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin ilk derece mahkemesinin verdiği kararla yargı sürecinin tamamlanmasını beklemeden, "erken öten horoz" gibi davrandığını savunan Gök, Kayseri halkını ve kamuoyunu yanıltarak sorumsuz bir tutum sergilediğini ileri sürdü.

Gök, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Abartılı bir siyasi şov yapma uğruna hukukun ilkelerini göz ardı eden Belediye Başkanı Özhaseki halka sucuk dağıtmak üzere aklınca kendini aklamaya çalışırken kendisi yarattığı bu ortamın suçlusu konumuna düşmüştür. Şimdi Sayın Özhaseki'ye düşen hem Genel Başkanımızdan hem de kamuoyundan özür dilemesidir.

Görüldüğü gibi bazen erken konuşmak bir tokat gibi insanın yüzüne çarpabilir. Dilimizde 'yanlış hesap Bağdat'tan döner' diye bir deyim vardır ama bu kez Bağdat'a kadar gitmeye gerek kalmamıştır. Ankara'da iş bitmiştir. Özhaseki'nin yanlış hesabı nihai yargı karar mercii konumundaki Yargıtay'dan dönmüştür. Özhaseki'nin şimdi kaybettiği davadaki parayı eksiksiz ve faizleriyle birlikte ödemesi gerekir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?