Batman'da, Ezidi çocuklara oyuncak dağıtıldı

Terör örgütü IŞİD'in saldırılarından kaçarak Türkiye'ye sığınan ve daha sonra Batman'ın Beşiri ilçesinde kendileri için oluşturulan çadır kente yerleştirilen Ezidi çocukları için hazırlanan "Bin çocuk, bin sıcak yürek" projesi kapsamında toplanan oyuncaklar dağıtıldı

Batman'da, Ezidi çocuklara oyuncak dağıtıldı
Batman'da, Ezidi çocuklara oyuncak dağıtıldı
GİRİŞ 23.11.2014 20:12 GÜNCELLEME 23.11.2014 20:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Terör örgütü IŞİD'in saldırılarından kaçarak Türkiye'ye sığınan ve daha sonra Batman'ın Beşiri ilçesinde kendileri için oluşturulan çadır kente yerleştirilen Ezidi çocukları için hazırlanan "Bin çocuk, bin sıcak yürek" projesi kapsamında toplanan oyuncaklar dağıtıldı.

Uğurca köyünde oluşturulan çadır kenteki Ezidi çocuklar için özel bir eğitim kurumu tarafından hazırlanan proje kapsamında bin adet oyuncak toplandı.

Projeyi hayata geçiren öğretmen ve öğrenciler, çadır kenti ziyaret ederek Ezidi çocuklarla bir araya geldi.

Çocuklarla sohbet eden öğrenciler daha sonra topladıkları oyuncakları çocuklara dağıttı.

Projeyi hazırlayan eğitim kurumunun kurucusu Ramazan Bozkurt, Ezidi çocukları için hazırladıkları proje kapsamında oyuncak topladıklarını belirtti.

Sosyal sorumluluk duygusuyla hareket ettiklerini kaydeden Bozkurt, "Bu soğuk kış günlerinde yurtlarından uzak, acıyı iliklerine kadar hissetmiş çocuklarımızın yüreklerini ısıtmak için yaptığımız bu sosyal sorumluluk çalışmasında, kurumumuzdaki öğrenciler, aileleri ve öğretmenlerimiz ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bu oyuncakların 600 tanesini çadır kentteki çocuklarımıza, kalan oyuncaklarımızı da, Esentepe Sosyal Tesisi’ne yerleştirilmiş Ezidi çocuklara dağıtıyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • şerzan zana 9 yıl önce Şikayet Et
    her çocuk müslüman doğar gardaş ezidi değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki
Nefes kesen şampiyonluk yarışında tarih "Galatasaray" diyor!