Yaylada mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı

Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Göktepe Yaylası'nda kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 2 kişi, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kurtarıldı

Yaylada mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı
Yaylada mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı
GİRİŞ 24.11.2014 11:00 GÜNCELLEME 24.11.2014 11:00

Akseki ilçesine bağlı Göktepe Yaylası'nda kar ve tipi nedeniyle mahsur kalanlara, Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ulaşıldı.

Manavgat'ta yaşayan Mustafa (58) ve Abdullah Hayıt (36), Akseki ilçesine 30 kilometre uzaklıktaki Göktepe Yaylası'ndaki yayla evine gitmek için araçlarıyla yola çıktı.

Göktepe Yaylası Yıldızlı mevkisinde kar ve tipi nedeniyle ilerleyemeyen ve araçlarında mahsur kalan Mustafa ve Abdullah Hayıt, cep telefonu ile 112 acil çağrı merkezini arayarak yardım istedi.

Bunun üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinasyonu Yol Şube ve jandarma ekipleri, greyder ve pikap ile Göktepe yaylasına giderek, 4 saat mahsur kalan 2 kişiye ulaştı.

Mustafa ve Abdullah Hayıt, daha sonra ilçeye getirildi. Mahsur kalanların kurtarma ekipleri gelinceye kadar araçlarında bekledikleri bildirildi.

Mustafa Hayıt'ın yaz aylarında yaylada fahri imamlık yaptığı, yayla evindeki bazı eşyaları almak için gittikleri kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!
Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a operasyon darbesi! Tüm planı ABD'ye sızdırmışlar