İkram Turizm yeni sezonda hazır

İkram Turizm 1993 yılının sonbaharında kurulmuş ve faaliyetlerine başlamıştır.

İkram Turizm yeni sezonda hazır
İkram Turizm yeni sezonda hazır
GİRİŞ 24.11.2014 09:21 GÜNCELLEME 24.11.2014 11:21

Güler yüzlü ve dostane hizmet anlayışını kurulduğu günden itibaren kendine düstur edinmiştir. Organizasyonlardaki başarısının sırrı da siz değerli Kabe dostlarının bu samimiyete karşı gösterdiği teveccühtür. Teveccühler, İkram Turizm’i umre ve hac camiasının tercih edilen, sevilen ve tavsiye edilen markası haline getirmiştir.

Tercihimiz “Hizmet ve Kalite” diyorsanız

İkram Turizm’in hizmet ve kalite anlayışı geniş bir alanı kapsamaktadır. Bu hizmet İkram Turizm misafirlerinin bilgilerini tazelemesine, bilmediklerini ise öğrenmesine vesile olan “umre ve hac seminerleri” ile  başlar, misafirlerin aileleri ve sevdikleri ile helalleşerek Harem-i Şerif’e uğurlanmasıyla sürer.Asr-ı saadet heyecanını yerinde yaşatmak için gayret eden İkram Turizm çalışanlarının samimi karşılamalarıyla devam eder. 

Konaklayacakları yerlere sağlıklı bir şekilde ulaştırılmasıyla huzur içerisinde ibadetlerini yapabilecekleri rehberler ve değerli hocaları ile birlikte huzurlu bir umre ibadeti başlamış olur. İkram Turizm yürüttüğü faaliyetlerinde en başından en sonuna kadar titiz bir çalışma örneği sergilemektedir. Misafirlerinden gelen tavsiye ve eleştirileri her zaman dikkate alarak , iyileştirme gayretlerine devam etmektedir. İkram Turizm bu bağlamda , Kalite yönetim sistemi ile hizmetlerini profesyonelleştirerek uluslararası kalite standardı ISO 9001 belgesini almaya hak kazanmıştır. 

İkram Turizm, Türkiye geneline yayılmış şubeleri, anlaşma yaptığı yetkili kayıt ve satış acentaları ile hizmet ağını genişletmektedir. 2007 yılından itibaren IATA üyesi ve yetkili uçak bileti satış acentası olmuştur. Son yıllarda talepler doğrultusunda gelişen yurtiçi muhafazakar tatil otelleri satış organizasyonuna da “Bizimotel” markasıyla giriş yapmıştır.

Yeni Sezona Hazırız !

İkram Turizm Hac ve Umre operasyon direktörü Mustafa Sadık Dursun, geçtiğimiz yıl umre ve hac sezonunun her açıdan bereketli ve verimli geçtiğini belirterek yeni sezona kapsamlı bir şekilde hazırlandıklarını beyan etti. 4 ve 5 yıldızlı otel konsepti’nde umre talebi olan müşterilerimize özel turlar düzenleyerek hizmetlerimize devam ediyoruz. 2014 Aralık ayı başı itibariyle 2015 umre sezonunun açılacağını belirten Dursun, havayolları ve otellerden önceden planlandığı gibi ihtiyaç duydukları yerleri talep ettiklerini, bunun yanı sıra seyahat süresi ve otel programlarını geniş tuttuklarını, her türlü umre seyahati talebine cevap verebilecek kapasiteye sahip olduklarını belirtti. 

İkram Turizm Kurumsal Satış ve Pazarlama Direktörü Haydar Kadıkıran ise, 2013-2014 umre sezonunda bayi teşvik umreleri kapsamında kurumsal olarak umre programı talep eden pek çok firmaya hizmet ettiklerini vurguladı. Mekke ve Medine otellerinin yeni yılda uyguladığı zamlar sonrasında fiyatların artması beklenirken İkram Turizm umre turlarına zam yapmadan misafirlerinin yüzünü güldürdü. “ 2014 fiyatları ile 2015 umre sezonu kayıtlarımız başlamıştır.” Manşetiyle yeni sezona başladıklarını ifade etti. 

İkram Turizm Suudi Arabistan Direktörü M. Ammar Çetin , “biz 21 yıldır bu sektörde olan bir firmayız. Şirket hissedarları ve çalışanlarımız, elhamdülillah bu işin bilincinde ve idrakinde olan kişilerdir. Kişisel olarak kendilerini devamlı geliştiriyorlar. Bizlerde Suudi Arabistan kısmında çalışan arkadaşlarımıza devamlı hizmet içi eğitimler vererek kendilerini daha da geliştirmeleri için sürekli çalışmalar yapıyoruz. Suudi Arabistan’ın mahalli şartları göz önüne alındığında, gerçekten zor bir ülke olduğunu kabul etmeliyiz. Ama tecrübeli kadromuz ile elhamdülillah her türlü zorluğun üstesinden gelebiliyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Çetin, konuşmasının devamında ise “bizim firma düstürumuz; her zaman Allah’ın misafirlerine en rahatı ve en güzeli sunmak ve onları Suudi Arabistan’a ayak bastıklarından Türkiye’ye dönene kadar rahat ettirmek, onlara her konuda rehberlik yapmaktır. Bizler ekip olarak o mübarek topraklarda onları bekliyoruz. Onlar gönül rahatlığı ile gözleri arkadan kalmadan rahatlıkla gelsinler. İnşallah Suudi Arabistan ekibinde yer alan tüm arkadaşlarım adına onlara hizmet etmek ve onların duasını almak en büyük arzumuzdur” dedi. 

İkram Turizm Yurt dışı Kültür turları bölümünde çalışanlarda oldukça iddialı açıklamalarda bulunuyorlar. Yurt Dışı Kültür turları direktörü Metin Üstündağ ise “Kültür Turların da özellikle ağlayan Kudüs’ü yalnız bırakmamak adına düzenli olarak hazırladığımız Kudüs Turları ile katkıda bulunmaya çalışıyoruz” açıklamasını yapıyor. Üstündağ konuşmasının devamında ise “Osmanlı coğrafyasına düzenlediğimiz turlar ile tarihten gelen bağlarımızı koparmamaya, hatta daha da güçlenmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz, Balkan turlarını da bu manada arttırmaya çalışıyoruz” dedi. Üstündağ son olarak şuna değindi; “Ülkemiz insanının bilinçlenmesi için yapılan bu Osmanlı coğrafyasına seyahat çalışmaları hiç de azımsanamayacak kadar değerlidir. Üstelik camiamızda ki diğer seyahat acentalarının da bu konuda kendi imkânları nispetinde katkıda bulunmaya çalıştıklarından hiç şüphe duymuyoruz” dedi.
Uzun sözün kısası; gayretli turizm emektarı insanların ve hepimizin ortak kanısı olan bu güzel hizmetlerin devam etmesi için toplumun tüm katmanlarına, yani hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bizlerde üzerimize düşeni yapalım ve bu tarihi ve manevi görev yüklenen seyahat turlarına katılarak onların hizmetlerine destek verelim.
Biz yolunda mücadele edelim, gerisi Allah’ın takdiridir diyelim…   

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!