Bakan'ın konuşmasını bitirmesine sabredemedi

Bakan Ayşenur İslam'a soru sorma gerginliği yaşandı. İslam, konuşurken bir genç, soru sormakta ısrar edince olanlar oldu.

GİRİŞ 24.11.2014 13:09 GÜNCELLEME 24.11.2014 13:10
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı KADEM tarafından düzenlenen Kadın ve Adalet Zirvesi’nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam konuşurken genç bir kadının soru sormak istemesi gerginliğe neden oldu.

Bakan Ayşenur İslam konuşurken genç bir kadın elini kaldırarak "Size bir soru sormak istiyorum" dedi. Bakan İslam, genç kadına "Konuşmamı bitirince sizi dinleyeceğim" karşılığını verdi.

Kadın soru sormakta ısrar edince koruma polisleri tarafından dışarı çıkarıldı. Fikriye Yılmaz adlı kadın yanındaki arkadaşıyla birlikte salon dışına alındı. Bu sırada kürsüdeki Bakan İslam, "Arkadaşımızı nezaketle dışarı alalım. Sorusuna cevap verelim sonra" dedi.

YORUMLAR 20
  • Dadaş Recep 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın,kadın bir bakana saygılı davranmamakta ısrar ederse,olacağı budur(((Kadın dediğin azda edepli olur!!!
    Cevapla
  • numan 9 yıl önce Şikayet Et
    bunların nesli amma çokmuş hala tükenmedi dinlemeyi bilmeyen soruyu niye soruyo ki zaten niyeti kaldırdığı elinden belli
    Cevapla
  • Kadın 9 yıl önce Şikayet Et
    Konu Kadınlara saygı ama daha kadınlar bir birlerine saygıyı öğrenememişler. Neyse olay olmasını istemiş bu zavallı, şöyle habercilere malzeme çıkartacak."Faşist AKP sadece soru sormak isteyen "zavallı kızı" darp ederek solondan attı."
    Cevapla
  • soru 9 yıl önce Şikayet Et
    fatih arkadaş bu bayan soru sorma adabını eminimki çok iyi biliyordur ,amaç başka olunca başka turlu yapamazdı
    Cevapla
  • Duhan1968 9 yıl önce Şikayet Et
    bU küstahlığın faili habertürk tv dir insanlık tarihinde çok firavunlar gelip geçti cehennemin ebedi olmasının anlamı nedir noksan sıfatlardan münezzeh olan YÜCE YARATICI YA KARŞI KÜSTAHLIKLARIN BEDELİ ELBETTE AĞIR OLACAKTIR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu