Galatasaray Anderlecht maçı ne zaman hangi kanalda

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht deplasmanına gidiyor. Anderlecht Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray Anderlecht maçı ne zaman hangi kanalda
Galatasaray Anderlecht maçı ne zaman hangi kanalda
GİRİŞ 26.11.2014 20:16 GÜNCELLEME 26.11.2014 20:20

Anderlecht, Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimizi Galatasaray'ı ağırlıyor. Galatasaray için bu maç tamam ya da devam maçı niteliğinde. İki takımın da hedefi maçı kazanarak grupta 3. olmak ve UEFA Avrupa Ligi'nde yola devam etmek.

GALATASARAY HABERLERİ

ŞAMPİYONLAR LİGİ

Anderlecht Galatasaray maçı 26 Kasım Çarşamba günü saat 21:45'te D-Smart 77. kanal Smart Spor kanalından yayınlanacak.

Galatasaray Anderlecht maçı için Belçika yolcusu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 4 maçta galip gelemeyen ve aldığı 1 puanla grubun son sırasında kalan sarı-kırmızılı takım, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edebilme ümitlerini sürdürmek için Belçika'da Anderlecht ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek "Cim Bom", 26 Kasım Çarşamba günü oynanacak maç için yarın başkent Brüksel'e hareket edecek.

Sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Brüksel'e gidecek sarı-kırmızılılar, Anderlecht maçı hazırlıklarını müsabakanın oynanacağı Constant Vanden Stock Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Çalışma öncesinde teknik direktör Cesare Prandelli ile bir futbolcunun katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek.

Kızdıran açıklamalar

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ne kalma yolundaki rakibi Anderlecht'in defansı oyuncusu Olivier Deschacht'tan haddini aşan açıklamalar geldi.

Belçikalı defans oyuncusu 3-0'dan 3-3'e getirdikleri Arsenal maçından sonra yaptığı açıklamada, "Futbolda her şey mümkün. Biz de kendimizin zorlukları gerçeğe çevirebileceğimizi biliyoruz" dedi. Maçlar başlarken grubu 3. sırada bitirmenin kendileri için hayal olduğunu kaydeden Deschacht şöyle devam etti: Arsenal karşısında aldığımız 1 puan çok önemli. Galatasaray maçında alacağımız bir beraberlik de bize yetecek. Çünkü Arsenal, Galatasaray'ı yenecek. Farklı bir şey düşünmüyoruz bile. Avrupa Ligi'ne mutlaka gitmek istiyoruz.

Galatasaray maçının hakemi belli oldu

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray'ın Anderlecht ile Belçika'da oynayacağı karşılaşmanın hakemi açıklandı. 26 Kasım Çarşamba günü oynanacak mücadeleyi, Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek.

İşte Anderlecht Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar

İşte o ihtimal! Galatasaray, Anderlecht'i yenerse...

Devler Ligi'ndeki performansıyla yoğun eleştirilere maruz kalan Galatasaray'ın gruptan çıkma şansı devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçında Çarşamba günü Anderlecht'e konuk olacak olan Galatasaray, kazanması halinde gruptan çıkma şansını sürdürecek.

Sarı-Kırmızılılar, Anderlecht'den 3 puan almayı başarırsa Borussia Dortmund'un deplasmanda Arsenal'i yenmesini bekleyecek. Alman ekibinin Arsenal'i mağlup etmesi durumunda Galatasaray ile Arsenal 2 hafta sonra Türk Telekom Arena'da final niteliğinde bir karşılaşma oynayacak.

Londra'daki ilk maçta Arsenal'e 4-1 yenilen Galatasaray'ın rakibini 3-0 veya 4 farklı mağlup etmesi gerekiyor.

D Grubu'nda kalan maçlar ve puan durumu şöyle:

26 Kasım Çarşamba:

21.45 Arsenal-Borussia Dortmund
21.45 Anderlecht-Galatasaray

09 Aralık 2014

21:45 Galatasaray-Arsenal
21:45 B. Dortmund-Anderlecht

Takım    O    G    B    M    A    Y    Av    P
Borussia Dortmund    4    4    0    0    13    1    12    12
Arsenal    4    2    1    1    9    7    2    7
Anderlecht    4    0    2    2    5    9    -4    2
Galatasaray    4    0    1    3    3    13    -10    1

GALATASARAY'DAN ANDERLECHT MAÇI İÇİN DUYURU!

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile bu akşam deplasmanda oynayacağı maç öncesinde karşılaşmayı takip etmek isteyen taraftarlar için bilgilendirme
yapıldı.

Karşılaşma için Constant Vanden Stock Stadyumu'nun kapıları yerel saatle 19.45'te açılacaktır. Üzerinde Galatasaray forması veya ürünü olan herhangi bir taraftar, Anderlecht taraftarlarının bulunduğu bölümde karşılaşmayı izleyemeyecek.
Bileti olmaksızın stadyum çevresine gelecek olan taraftarlar hakkında adli uygulama yapılacaktır. Meşale veya yanıcı, patlayıcı ve benzeri maddelerin stadyuma sokulması, oyunu ve oyun alanını etkileyecek bir şekilde kullanılması kesinlikle yasaktır

GÖZLER İNGİLTERE'DE

Bu maçı kazanan ekip, grupta Arsenal-Borussia Dortmund maçının sonucunu bekleyecek. İngiliz ekibi, bu maçtan 1 puan dahi çıkarması halinde, Borussia Dortmund ile birlikte son 16 takım arasına kalmayı kesinleştirecek.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
IMF'den Türkiye açıklaması