Şanlıurfa'da öğretmenler okul boyadı

Siverek ilçesinde, öğretmenler, "Her Okul Bizimdir" kampanyası kapsamında okul boyuyor

Şanlıurfa'da öğretmenler okul boyadı
Şanlıurfa'da öğretmenler okul boyadı
GİRİŞ 24.11.2014 14:21 GÜNCELLEME 24.11.2014 14:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Siverek ilçesinde Türk Eğitim-Sen tarafından yürütülen "Her Okul Bizimdir" kampanyası çerçevesinde öğretmenler onardıkları okulun dış cephesini boyadı.

İlçeye 15 kilometre mesafedeki Çepeni İlkokulu'nun çatısını onararak, dış cephesini boyayan gönüllü öğretmenler, okulun duvarlarına da çeşitli resimler çizdi. Öğretmenler ayrıca ihtiyaç sahibi 20 öğrenciye kırtasiye malzemesi hediye etti.

Türk Eğitim-Sen üyesi Dilara Üçler, yaptığı açıklamada, IŞİD bahanesiyle izinsiz gösteriler sırasında okullara zarar verilmesine tepki göstermek amacıyla kampanyayı başlattıklarını ifade etti.

Bir ay içinde 5 okulda çalışma yaptıklarını belirten Üçler, "Eğitimi aksatmamak için okulları genellikle hafta sonu boyamaya çalışıyoruz. Buradan tüm sendikalara çağrıda bulunuyorum. İlçemizde siyaseti bir kenara bırakalım. Amacımızın, eğitim ve öğretimi desteklemek olduğunu unutmamalıyız" dedi.

Öğretmenler, okulu boyadıktan sonra çocuklarla uçurtma uçurdu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • ali erdem 9 yıl önce Şikayet Et
    değerli emekçi öğretmenlerin bu işi üstlenemsi onur verici ve örnek bir davranıştır öğretmenleri şahsım adına tebrik ediyorum kutluyorum. öğretmenlerinde hakettiği değeri görmesi dileğiyle başarılarının devamını diliyorum..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!