Öğretmenler Günü için klip çektiler

Borçka Şehit Savaş Gedik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Öğretmenler Günü dolayısıyla "Muallim" türküsüne klip çekti

Öğretmenler Günü için klip çektiler
Öğretmenler Günü için klip çektiler
GİRİŞ 24.11.2014 17:10 GÜNCELLEME 24.11.2014 17:10

Borçka Şehit Savaş Gedik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Öğretmenler Günü dolayısıyla "Muallim" adlı türküye klip çekti.

"24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla öğretmenlerine farklı bir hediye sunmak isteyen öğrenciler, "Muallim" türküsüne klip çekmeye karar verdi.

Okul öğretmenleri Sündüz Bulut, Dilek Aktaş'ın çekimlerde, Derya Kersu'nun ise düzenlemede yardım ettiği klipte, öğrencilerin yanı sıra 18 öğretmen, okul yönetimi ve idari personel de rol aldı.

Öğrencilerin 3 hafta boyunca sınıf, kantin, okul bahçesi, öğrenci yurdu gibi mekanlarda yaptıkları çekimlerden hazırlanan klip, Borçka Acarlar Meslek Yüksekokulu konferans salonunda, Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda gösterildi.

Programı, Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Garnizon Komutanı Piyade Yüzbaşı Murat Mut, Borçka Belediye Başkan Vekili Hikmet Carti, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, daire amirleri ve vatandaşlar izledi.

Okul Müdürü Halil Soyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğrencilerin, öğretmenlere yönelik esprili şekilde çalışma yaptığını belirterek, klibin öğretmen ve öğrenciler tarafından 3 hafta çalışılarak hazırlandığını söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'