Kızılyıldız taraftarının öldürülmesi

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan basketbol maçı öncesinde çıkan olayda hayatını kaybeden Sırbistan uyruklu Marko İvkoviç, Belgrad'da toprağa verildi

Kızılyıldız taraftarının öldürülmesi
Kızılyıldız taraftarının öldürülmesi
GİRİŞ 24.11.2014 18:29 GÜNCELLEME 24.11.2014 18:29

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında cuma günü İstanbul'da oynanan basketbol maçı öncesinde çıkan olayda öldürülen Sırbistan uyruklu Marko İvkoviç, Belgrad'da defnedildi.

Novi Bejaniya Mezarlığı'nda toprağa verilen İvkoviç'in ailesinin talebi üzerine, medya mensuplarının cenazeye gelmesi yasaklandı.

Ailesi ve akrabalarının yanı sıra İvkoviç'in cenazesine Kızılyıldız Spor Derneği temsilcileri, Kızılyıldız Basketbol Kulübü Başkanı Neboyşa Çoviç, Kızılyıldız Futbol Kulübü Dragan Cayiç, Kızılyıldız futbolcuları ve Sırbistan Basketbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Deyan Tomaşeviç ve çok sayıda kişi katıldı.

Kızılyıldız'ın "milliyetçi" taraftar grubu "Deliler" de cenazenin toprağa verilmesinin ardından olaysız dağıldı.

Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesinde, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun 1 No'lu kapısının önünde, saat 19.30'da henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada 25 yaşındaki Marko İvkoviç isimli Kızılyıldız taraftarı, aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanmıştı.

Sağlık ekiplerince Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan İvkoviç kurtarılamamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı