KADEM 1. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan:

KADEM 1. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi
KADEM 1. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi
GİRİŞ 24.11.2014 21:45 GÜNCELLEME 24.11.2014 21:45

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, "Kadın sorunlarının 'cinsiyet eşitliği' gibi dar kavramlar yerine, 'adalet' gibi geniş kapsamlı ve sorunun temeline inen kavramlar üzerine tartışılması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Sümeyye Erdoğan, Beşiktaş'taki Four Seasons Hotel'de, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca düzenlenen 1. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi'nin gala yemeğinde yaptığı konuşmada, zirveye katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Zirvede çok önemli konuların ele alınacağını kaydeden Erdoğan, şöyle konuştu:

"Biz KADEM olarak kadın sorunlarının 'cinsiyet eşitliği' gibi dar kavramlar yerine, 'adalet' gibi geniş kapsamlı ve sorunun temeline inen kavramlar üzerine tartışılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu zirveyi de böyle bir bakış açısıyla hazırladık. Burada çok verimli, faydalı istişareler yapılacağını biliyor, zirveden çok somut önerilerin de çıkmasını umuyorum."

KADEM Başkanı Sare Aydın Yılmaz da yeni bir kamu spotu hazırladıklarını, bununla ilgili çok güzel yorumlar aldıklarını ve bu durumdan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Kadına yönelik şiddetle ilgili farkındalık oluşturmayı ve toplumu bilinçlendirmeyi amaçladıklarını ifade eden Yılmaz, zirveye katılan herkese teşekkür etti.

Zirvenin gala yemeğine, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Cemil Meriç'in kızı Ümit Meriç ve davetliler katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması