Küçük Ağa son bölüm Kanal D'de (izle) yayınlandı

Küçük Ağa'nın yeni bölümünde Rengin, Ece'yi kaçırdı. Küçük Ağa 35. bölüm dün akşam Kanal D ekranlarında sizlerle oldu

Küçük Ağa son bölüm Kanal D'de (izle) yayınlandı
Küçük Ağa son bölüm Kanal D'de (izle) yayınlandı
GİRİŞ 26.11.2014 09:12 GÜNCELLEME 26.11.2014 09:12

Kanal D'nin rekor kıran dizisi Küçük Ağa bu hafta 35. Bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi Küçük Ağa'da Ali'nin geçmişi başına büyük bir tehlike açacak, hatta bebeği Ece'nin de hayatını büyük bir tehlikeye sokacak. 

KÜÇÜK AĞA 35.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Küçük Ağa yeni bölümde Sinem ve Ali'nin arası iyice bozulmaktadır. Ali'nin geçmişi Sinem'i oldukça kızdırmaktadır. Herkes Ece'nin bulunması için harekete geçmiştir, aile ve yakınları Ece'yi bulmak için seferber olmuşlardır. Küçük Ağa 35. bölümde Rengin için çember daralıyordur. Yakalanması an meselesidir ancak psikopatlıklarına devam eden Rengin, iyice yoldan çıkmıştır. Davranışları mantıksızlığın sınırlarını zorlamaktadır.

Rengin tam yakalanacakken bir şekilde kaçmayı başarır. Bu durum aileyi perişan eder. Gerginlik artar. Ali'ye oldukça takıntılı olan Rengin, iyice tehlikeli bir hal alır. Küçük Ağa yeni bölümde Ali'nin şiketinde işler yolunda gitmemektedir. Ali ve Sinem, Rengin'in yaptıklarının önüne geçemez. İkisini de çok zor günler beklemektedir.

KÜÇÜK AĞA SON BÖLÜM AŞAĞIDAKİ LİNKTE

http://www.kanald.com.tr/kucuk-aga/bolum/35-bolum

KÜÇÜK AĞA 33.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mehmetcan ve çete, bir banka soygununun ortasında kalıyor. Sinem ve Arzu, pilates yapmaya karar verirler fakat, pilates maceraları çok uzun sürmez. Ali pilates olayına dahil olunca, Sinem’in yeni hocası Ali olur.
 
Mehmetcan kantin fiyatlarının yüksek olması üzerine okulu yine birbirine Katar. Meral Hoca’nın yardıma ihtiyacı vardır ve yardımına Sinem koşar. Mehmetcan ve çete, başlarını belaya sokmak istemeseler de bela gelip onları bulur. Banka soygununa denk gelirler ve herkesin yüreği ağzına gelir. Mehmetcan ve arkadaşları ise, bu durumdan kurtulmanın bir şekilde yolunu bulurlar

KÜÇÜK AĞA 32. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hastanenin sahibinin değişmesi üzerine yaşananlar, Sinem’i iyice bunaltır. Yanlış giden durumları düzeltmek için Ali de karısına destek olur.
 
Esma ve Nur arasındaki çekişme son sürat devam etmektedir. Kadınların sıra gecesi fikri, Mehmet Ağa’nın hoşuna gitmez fakat, Esma’nın inadından yaptıkları bu sefer Mehmet Ağa ile arasının açılmasına sebep olur. Bu durum herkesi çok üzer.
 
Ece bebek ateşlenince, Mehmetcan geçmişte yaşadığı talihsiz durumlardan dolayı kendisini sorumlu tutar ve aileyi ayağa kaldırır. Sinem ve Ali ise, Mehmetcan’a durumun bu şekilde olmadığını anlatmaya çalışırlar. Okuldaki havalı çocuk ise, Mehmetcan ve çeteyi oldukça sinir eder.

KÜÇÜK AĞA KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yönetmenliğini Türker İnanoğlu'nun yaptığı dizide Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi rol alıyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi