Belediye yol ortasında inek kesti

Şırnak'ta Silopi Belediyesi ekipleri başıboş dolaşan havyanları kesme kararı aldı. Bu karar doğrultusunda bir inek sokak ortasında kesildi.

Belediye yol ortasında inek kesti
Belediye yol ortasında inek kesti
GİRİŞ 26.11.2014 00:25 GÜNCELLEME 26.11.2014 01:36
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kesilen hayvanın etinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacağı bildirildi.

Bir süre önce ilçede başıboş gezen ineklerin insan ve çevre sağlığı ile trafiği olumsuz etkilediğini, bunun engellenmesi için hayvan sahiplerine para cezası uygulanacağını duyuran Silopi Belediyesi, yapılan uyarıların dikkate alınmaması nedeniyle başıboş dolaşan hayvanların kesilmesi yönünde karar aldı.

Belediye ekipleri, alınan karar doğrultusunda cadde üzerinde çöpleri karıştıran bir ineği ilçenin en yoğun yeri olan Dörtyol mevkisinde yol ortasında kesti. Kesimi izleyen vatandaşlar yoldaki kanın temizlenmemesine tepki gösterdi.

Silopi Belediyesi Veteriner Hekimi Emin Güler yaptığı açıklamada, vatandaşların ilçe merkezinde hayvanlarını başıboş bırakmasını engellemek için uygulamayı başlattıklarını belirterek, kesimi yapılan hayvan etlerini ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacaklarını kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • COŞKUN ÇAKIR 9 yıl önce Şikayet Et
    HDP li belediyeden bu beklenir yol ortasında inek kesme vatandaşın ineğini gasp etme Hdp den başka ne beklenebilinirki Bu ineğin sahibi kesin bunlara oy vermemiştir olay kastı bir harekete benziyor
    Cevapla
  • YOZGAT 9 yıl önce Şikayet Et
    EVET belediye olarak okararı almışlar güzeldemiyorum çünkü oranın vatandası veya birileri sokakları karıştırıyor polise taş atıyor molotof atıyor bankaları yakıyor yıkıyor sayın başkan ve yönetimi ortalıgı karıştırnlarada birkarar alın bakalım nasıl birkarar alacaksınız merakederim
    Cevapla
  • KKKKKKK 9 yıl önce Şikayet Et
    eeee uygulmayı yerinde
    Cevapla
  • Memet 9 yıl önce Şikayet Et
    O uygulamayı Muş'ta (özellikler Muş karayollarında) da istiyoruz.
    Cevapla
  • orta çağ 9 yıl önce Şikayet Et
    tam hukukun işlemediği, insanların laftan anlamadığı geri kalmışlığı normal görecek yerlerde yaşanacak bir mevzu. Hayvan ortalıklarda dolandığına göre zaten bir değeri yok demekki sahibi için. Bir yorumcunun dediği gibi sağlıklı olup olmadığı da mechul.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor