AK Partili belediye başkanları Şanlıurfa'da

AK Parti 99. Genişletilmiş İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere Şanlıurfa'da bulunan AK Partili büyükşehir ve il belediye başkanları, ilçelerde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Partili belediye başkanları Şanlıurfa'da
AK Partili belediye başkanları Şanlıurfa'da
GİRİŞ 26.11.2014 09:38 GÜNCELLEME 26.11.2014 09:38

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, büyükşehir ve il belediye başkanları, gruplar halinde Şanlıurfa'nın AK Partili 9 ilçe belediyesini ziyaret ederek, yetkililerle fikir alışverişinde bulundu.

İlçe belediyelerine yönelik yapılacak çalışmaların görüşüldüğü ziyaretlerde, ayrıca ilçe belediye başkanlarından kentin tarihi hakkında bilgi alındı.

Geçici barınma merkezlerinin bulunduğu ilçelerdeki Suriyelileri de ziyaret eden belediye başkanları, mültecilerle yakından ilgilendi. Başkanlar, yapılacak yardımlar konusunda istişare gerçekleştirdi.

AK Partili Belediye Başkanları, belediyeleri farklı partide bulunan Suruç, Viranşehir, Halfeti ve Bozova ilçelerine de geçerek, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

İlçelerdeki sivil toplum örgütü yetkilileriyle görüşen belediye başkanları, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Abdülhamit Gül Ceylanpınar'da

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül de belediye başkanlarıyla Ceylanpınar Belediyesini ziyaret etti.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'dan çalışmaları hakkında bilgi alan Gül, "Belediye Başkanımıza güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Gül, belediye başkanlarıyla Ceylanpınar'da ortak yürütülecek çalışmalar konusunda görüşmelerde bulundu.

Gül, ilçedeki temasları kapsamında Suriyelilerin kaldığı geçici barınma merkezlerini ziyaret etti.

Suriyelilerle yakından ilgilenen Gül, "Şanlıurfa'nın, devletimizin Suriyelilere kucak açışı bize yakışan bir davranıştır. Bizler aynı toprakların çocuklarıyız. Türkiye, tarihin her devrinde mazlumun yanında, zalimin karşısında olmuş ve olacaktır" değerlendirmesini yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti