İstanbul'un "desen"leri yarışacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ tarafından düzenlenen 2. Hediyem İstanbul Desen Yarışması'nda, kentin kendine has tarihi, kültürel ve sanatsal özelliklerini yansıtacak ve hatıra niteliği taşıyacak "Hediyem İstanbul" markası için tasarım yapılacak

İstanbul'un "desen"leri yarışacak
İstanbul'un "desen"leri yarışacak
GİRİŞ 26.11.2014 11:01 GÜNCELLEME 26.11.2014 11:01

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ tarafından İstanbul'un kendine has tarihi, kültürel ve sanatsal özelliklerini yansıtacak ve hatıra niteliği taşıyacak "Hediyem İstanbul" markası için desen tasarım yarışması düzenlenecek.

Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 2. Hediyem İstanbul Desen Tasarım Yarışması'na gönderilecek desenlerin kentin tarihi, kültürel ve mimari değerlerini sanat estetiğiyle sembolize etmesi gerekecek.

Amatör, profesyonel yerli, yabancı sanatçı ve tasarımcıların katılabileceği yarışmaya, 27 Şubat 2015 saat 17.00'ye kadar müracaat edilebilecek. Desenler, seçici kurul tarafından 2 Mart'ta değerlendirilecek.

Dereceye girenlerin isimleri, 5 Mart'ta Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi ile Kültür AŞ'nin resmi internet adresinden ilan edilecek.

Yarışmada birinciye 7 bin, ikinciye 5 bin, üçüncüye 4 bin lira, mansiyona değer bulunan iki desen sahibine de biner lira ödül verilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak